Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם זה בטוח לנסוע ככה (עד למוסך. פנצ׳ריה) ?
2. למה לשים לב מבחינת תיקון ? מה האפשרויות ? ישור ג׳אנט ? החלפה ? עלויות (פחות או יותר) ,כדי להבין את חוקי הג׳ונגל לפני שאני נכנס אליו :)
3. זה משנה אם אני עושה דרך מוסך יונדאי (ראש שקט) או פנצ׳ריה ? מעדיף למוסך יונדאי.

מצורף תמונות.
תודה לעוזרים ושבת שלום.

IMG_1718.JPG

IMG_1719.JPG

IMG_1720.JPG

פורסם (נערך)

עזוב את הג'אנט. לא צריך לתקן בו כלום. 

לא מצליח לראות לפי התמונה אם יושב על הרצפה או יש קצת אויר.

אם יש קצת אויר, תנפח עוד בתחנת דלק וסיום ראשון סע לפנצ'ריה.

יבדקו מאיפה בורח האויר, יתקנו ויקחו בין 25 ל-50 שח.

אם אין אויר בכלל, או שתנפח קצת או שים את הרזרבי.

עריכה אחרונה על ידי micha

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

האמת שרציתי לנסוע אבל אמרתי, אולי אני מפספס ולא מבין בזה ויהיה בלאגן באמצע הנסיעה. 
ניפחתי בחניה יש אויר כרגע לנסיעה.
יש לך המלצה על מקום -אמין- במערב ראשון לציון ? (או חולון-בת-ים) ? (מעדיף לסיים עם זה היום, שישי בצהריים אבל יכול לחכות לראשון)
זה יעזור.

תודה מראש.

פורסם

השפשוף על הג'אנט מהתמונות נראה קוסמטי בלבד.

אם היה חסר אוויר משמעותית כנראה שיש לך תקר (פאנצר), גש לצמיגיה קרובה מומלצת לצורך בדיקה ותיקון.

פורסם

מעדכן :
אני כנראה הכנסתי את עצמי לסרט שמיליון אחוז זה ג׳אנט קיבל מכה ובורח אויר...

שורה תחתונה - פנצ׳ר. בורג. 50 שקל.

תודה לכולם (לא הייתי נוסע עם האוטו בלי הפידבק כאן). שבת שלום.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...