Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

יש כמה רכבים על הפרק, על מה הייתה הולכים מהרכבים הבאים: 

סוזוקי קרוסאובר לבנה יד 2 מפרטי, 2015 ק"מ: 108 אלף, עלות: ₪50,500 עם מערכת מולטימדיה ללא תאונות אין דו"ח טיפולים 

סוזוקי קרוסאובר אפור כהה יד 1 מפרטי שנה: 2015 קמ: 144 אלף עלות: 47,000₪ ללא מערכת מולטימדיה ללא תאונות *צריך לבקש דו"ח טיפולים. 

סוזוקי קרוסאובר שחורה יד 1 מליסינג שנה: 2015 קמ: 93 אלף עלות: 52,000₪ (לפני הנחה) ללא מערכת מולטימדיה הייתה תאונה תוצאות במוסך משמעות נמוכה, מדובר בתיקון פח וצבע . 

סוזוקי קרוסאובר לבנה יד 1 מליסינג שנה: 2018 קמ: 130 אלף עלות: 60,000₪ (לפני הנחה) כולל מערכת מולטימדיה הייתה תאונה תוצאות במוסך משמעות נמוכה, מדובר בתיקון פח וצבע 

בנוסף, אשמח להמלצה על מוסך לבדיקה (אמיתית, לא מכון) באיזור חדרה ובאיזור ראשון.. 

תודה... 

פורסם

דגם 2018 שונה מדגם 2015 . 

ב2015 זה מנוע 1600 עם גיר רציף ויש לא מעט דיווחים על תקלות בגיר הזה גם כאלה שמוכרים לי אישית.

אומרים שהיבואן מחליף אבל ברכב ללא היסטוריה קיים חשש שיתנערו.

ב2018 זה מנוע 1373 טורבו עם גיר פלנטרי 6 הילוכים 

למה אתה מציין אם יש / אין מולטימדיה ? אם אין , תוסיף

פורסם
לפני שעתיים, zvigolden כתב:

ב2018 זה מנוע 1373 טורבו עם גיר פלנטרי 6 הילוכים 

למה אתה מציין אם יש / אין מולטימדיה ? אם אין , תוסיף

אז אני מבין שעדיף ה2018 למרות הק"מ הגבוה? 

לגבי המולטימדיה - ככה שלחו לי את הפירוט :) כמה בערך עולה להוסיף (כולל מצלמה אחורית )  ?

פורסם

לגבי הדגם עד 2016 - בדרך כלל בעית הגיר מטופלת באחריות מורחבת, אבל:

1. יש פרוצדורה ביורוקרטית מול היצרן.

2. אני לא יודע מה הגג של האחריות מבחינת שנים ונסועה.

אם אתה מעוניין בדגם הזה הייתי מעדיף אחד שעבר את הריקול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתרחק מהגיר הרציף

רק ענין של זמן עד שילך, הרכב כבר לא באחריות (למרות שהדיווחים הלא מאומתים מדברים על יצרן שנותן 10 שנים על הגיר) - יש תביעות בחיפוש גוגל.

היבואן לרוב עושה בעיות בהחלפה גם אם הטיפולים במוסך מורשה ללא רבב

• תוכן חדש...