Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על https://www.autoeurope.co.il

למרות שאני לא השתמשתי בשירות שלהם, הממשק שלהם נראה נוח וברור למדי.

*אין לי קשר אליהם, נחשפתי אליהם בלימודים שעשיתי

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

חבר'ס,
נא שימו לב להצעה שקיבלתי מחברת אופרן.
השאלות שלי הן קודם כל מה דעתכם כללית. הם היו הכי זולים עד כה. מה דעתכם גם על הכיסויים השונים שכלולים כאן? האם הם "שכחו משהו"?
עלי לבקש משהו נוסף שלא מופיע?
שאלה שנייה - מה קורה תאורטית במיקרה של תאונה או כל בעיה אחרת שתתקע אותי בדרך?

Screenshot ofran offer.png

Screenshot ofran offer 2.png

אני אגב לא עובר בין מדינות, לא זקוק לכסאות ילדים ולא למערכות ניווט.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

הם נותנים לך רשימת טלפונים.

במקרה של תאונה אתה מצלצל, שואלים אם הרכב במצב נסיעה, ואם הוא לא, מגיעים אליך עם גרר.

סלע

פורסם (נערך)

לא מוצא חן בעיני:

1. גולף סטיישן - רק אם תקחו-3 מזוודות (אולי 3 קטנות) ועוד תיק קטן. אם יותר מטען ממליץ לעלות קטגוריה אחת לפחות (אוקטביה סטיישן ומעלה  או מיניואן עם תא מטען מספק, או 7 מקומות וקיפול הספסל האחורי). לשים לב שתאור תא המטען באתרי חברות ההשכרה אופטימי מאוד.

2. אין לך ביטול השתתפות עצמית אלא החזר השתתפות עצמית. לא חוסך את הביורוקרטיה והתשלום במקרה תאונה וגם בהחזרת הרכב.

המלצה חד משמעית: אל תתקמצן על כמה עשרות פרנק. שכור רכב מרווח ישירות באתר הישראלי עם ביטול השתתפות עצמית מלא. לי היה ניסיון מצויין ים אוויס, אני מניח דיורופקאר או הרץ או דומים להם יתאימומבאותה מידה.

אם אתה שוכר באתר בחו"ל שלם עבור הרחבות הביטוח בדלפק ההשכרה. אל תוותר עליהן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

לא מוצא חן בעיני:

לשם שינוי, מסכים עם ספיראל. 

שים לב שיש להשים דיפוסט של 350 פרנקים בעת קבלת הרכב.

בנוגע לכיסאות ילדים/מכשירי ניווט וכדומה. אין צורך להתייחס כל עוד זה לא נכלל במחיר (במקרה הנ"ל - מדובר בתוספת תשלום בעת הגעה למקום).

Just now, DareDevil כתב:

שיש להשים דיפוסט של 350 פרנקים בעת קבלת הרכב.

באופן מוזר, זו המילה היחידה שלא מתורגמת לעברית

יתרון שאני רואה שיש בהצעה הזו, יש מדבקת כבישים מהירים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המדבקה קיימת על כל רכב השכרה ברישום שוויצרי, אם כי צריך לוודא זאת בקבלת הרכב.

צריך להוסיף שרכישת ביטול השתתפות עצמית מבטלת את הצורך בפקדון (בדרך כלל חסימת סכום בכרטיס האשראי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שרוצה לחסוך ולא מפחד מידני.

לפני כמה שנים טיילנו בספרד ושכרנו פיג'ו פרטנר דיזל ידנית.

זה אולי לא רכב מפנק, אבל תא הנוסעים גדול ומרווח ובתא המטען מאחורה אפשר לזרוק בקלות 5 מזדוות גדולות ונשאר מקום לתיקים אישיים ושקיות שופינג.

וגם יצא זול משמעותית, גם בשכירות וגם בדלק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שוב מודה לכולם על ההירתמות ועל שיתוף הידע שלכם.
עוד שאלה לי, ברשותכם: היכן ניתן ביום ראשון (שבתון שם) בשדה של ציריך, לרכוש סים עבור הנייד? (הנייד של העבודה ואני לא רוצה לבקש מהם חבילה/טובות וכו').
או אולי בדרך החוצה? באזור ציריך?
או שיש פשוט בכל מיגרו/קואופ/מכולת?
כבר הרבה זמן לא הייתי שם.

פורסם

קנה בארץ גלובאל סים של פלאפון או משהו דומה. החבילה תשמש אותך גם בנסיעות הבאות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

עוד שאלה ברשותכם: יום אחד יוקדש לציריך.

כן כן, ציריך היקרה והעשירה... המטרה היא רק להסתובב ברחוב הראשי (באנהוף-שטראסה) וקצת בעיר העתיקה. מקסימום לשבת בבית קפה.
האם זה משנה אם אחנה בחניון או בכביש במקום פנוי עם המדחנים?
כלומר - מה עדיף? יש בכלל חניונים בעיר הזאת?

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש רק טיול עירוני רגוע ולא חנויות תנסה לכוון את הטיול בציריך ליום ראשון, החנויות רחוב אמנם סגורות אבל בתי קפה ומסעדות פתוחות - וכמה שאני זוכר יותר קל למצוא חניה ולהתנייד בעיר הרבה יותר מאשר באמצע השבוע.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

גישה כללית:

1. יותר קל למצוא חניה בחניון סגור מאשר לעשות סיבובים ברחובות. נכון שיותר יקר, אבל מצד שני חוסך זמן יקר בחיפוש חניה, ואין מגבלת שהיה שקיימת בהרבה מקומות בחניה ברחוב. רק לא לשכוח לשלם במכונה לפני שאתה חוזר לרכב.

2. אם אינך לן בעיר - לבדוק שירותי P+R: חניה במגרש נגיש בשולי העיר ונסיעה למרכזה בתחב"צ. חוסך נהיגה קשה באיזור לא מוכר, ולעתים קרובות נהנה מהעדיפות שמקבלת התחבורה הציבורית. וגם סיכוי לחסכון בקנסות.

עכשיו, הכנס לאתרים כמו של העיריות או לשכות התיירות הרלוונטיות ובדוק את ההמלצות בהן. זה נכון לכל יעד, קטן כגדול, אבל במיוחד לערים גדולות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...