Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני במשפחה, בתקציב 30-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מתחיל בחיפושים של רכב עבור אשתי שמתחילה לנהוג, מיועד בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר.

דרישות שקיבלתי:

1. רכב לא גדול, אבל לא חלש מדי

2. רמת בטיחות טובה

3. רצוי ישיבה גבוהה

4. העדפה אישית שלי, רמת אמינות טובה ללא הרבה התעסקות

האפשרויות שחשבתי אליהן:

1. סוזוקי SX4 (מישהו שאני מכיר כנראה הולך למכור כזה) - עונה על עניין של אמינות וישיבה גבוהה, מצד שני הבנתי שבטיחות בעייתית (מישהו יכול להרחיב בנושא?) וגם המחיר של 35K על רכב שנת 2013 נראה גבוה

2. קיה סול - אני התרשמתי לטובה, אשתי בינתיים נרתעת מאיך שהאוטו נראה

3. הונדה ג'אז

4. קיה ריו

5. טויוטה יאריס

6. פתוח לאפשרויות...

אשמח לעזרתכם,

פורסם

הריו אופציה טובה, נחשבת לאמינה אך לא חסכונית או זריזה במיוחד, אך לעיר החסרונות הללו שוליות, פחות אהבתי את נוחות הנסיעה בעיר, מרגישה נוקשה.

היאריס חסכונית יותר לי המושבים היו יותר נוחים, היא יקרה ביחס למתחרות ולכן תהיה ישנה יותר, לרכב גיר רציף, גיר מעולה לעיר בזכות העבודה חלקה.

הסוזוקי  נבחנה ב2006 והייתה בסדר, אך זהו כבר מבחן ישן לעומת המתחרות שנבחנו מאוחר יותר.

הייתי בודק גם ספייס סטאר, מאוד אמינה וחסכונית, מאובזרת לא רע, בעלת גיר רציף חלק אך מנגד גורם לרעש בזמן האצה.

לגבי סוזוקי, הייתי בודק דווקא את הסוופיט עם בטיחות טובה לזמנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...