Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל, שלשום נפל עליי צורך בהול בלקנות רכב. אם מעניין אתכם למה, לפני כמה חודשים החלפתי מקום עבודה. עקב המצב בארץ, עד כה עבדנו מהבית בלבד. בגלל ההקלות, כעת רוצים שנגיע למשרדים. מקום העבודה ממוקם במרחק של 35 ק"מ מהבית שלי ללא אפשרות נוחה להגיע בתחב"ץ. אני כנראה יכול למשוך עוד שבוע-שבועיים עד שאקנה רכב. משתדל כרגע לעשות שיעורי בית בנושא רכישת רכב משומש.
אני מתעניין ברכב סיאט איביזה ידנית (מהנה יותר מבחינתי). מצאתי מודעה באתר "יד 2": סיאט איביזה FR ידנית 1.0 עם 110 כ"ס 2016, 57 אק"מ, מחיר 62,000 ש"ח. מוכר: מגרש "רכב אבו פאדי". תיאמתי איתו להגיע אליו בשבת. אשמח אם מישהו מכיר את מגרש המכירה או את הדגם באופן כללי, ויכול לייעץ לי לא ליפול בפח.

אם לדעתכם, כיום עדיף לרדת מחיפוש רכב ידני או ספציפי מאיביזה, אשמח לשמוע הסברים.

פורסם

קח בחשבון שברכישה מפרטי לא עולה לך פערי תיווך.

בכל מקרה תבדוק עבר ביטוחי באתר הסליקה של הביטוחים- עולה 10 ש"ח, ובדוק ברשיון רכב אם היה ליסינג או השכרה.

משתדל לעזור

פורסם

נראה שהרכב בבעלות פרטית של בעלים מקוריים, והוא משועבד. כנראה הבעלים עדיין משלמים עליו. איך לא להסתבך פה?

אני בטוח שמגרש יוציא קבלה מסודרת. אני לכל הפחות ידרוש שיופיע בה מספר רכב.

פורסם

אין סיבה לרדת מידני, אני רוכש רק ידניות כי זה כיף/חיסכוני.

אם הרכב משעובד, הדרך הבטוחה ביותר הוא לגשת עם הבעלים, ושהוא יבקש הלוואת גישור לסיום השיעבוד, לאחר מכן אתה מעביר לו את הכסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, yulianx כתב:

אין סיבה לרדת מידני, אני רוכש רק ידניות כי זה כיף/חיסכוני.

אם הרכב משעובד, הדרך הבטוחה ביותר הוא לגשת עם הבעלים, ושהוא יבקש הלוואת גישור לסיום השיעבוד, לאחר מכן אתה מעביר לו את הכסף.

העניין הוא, שאני אצטרך לנסוע יחסית רחוק ובשבת. אמנם מכוני בדיקה יהיו פתוחים, אך אני מבין שכנראה בעלים של הרכב לא יהיו שם. אני לא מתכוון לנסוע פעמים, ובעל מגרש הבטיח לי שהעברת בעלות תתבצע, ואני לא אקח רכב עם הבטחה שהעברת בעלות תטופל בימים הקרובים. זה אפשרי? אם כן, אז איך?

עריכה אחרונה על ידי vitalik.t
פורסם

הייתי מתחיל מלבקש דוח סליקה מאתר של חברות הביטוח.

אם הרכב משועבד לא תוכל להעביר בעלות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוכר שלח לי רישיון רכב. הוא העביר בעלות רק שלשום, ולא מופיע שהרכב משועבד ברישיון שהתאריך שמופיע שם 20/04/2021. הוא טוען שלוקח שבועיים שעניין שיעבוד מתעדכן במערכת בדיקת משכון, ולכן ראיתי שהוא משועבד. בדקתי במרכז הסליקה, הרכב תמיד היה מבוטח בביטוח מקיף, ואין תביעות כלשהן.

פורסם

אם הרשיון עדכני ואין סעיף שיעבוד אז אין שיעבוד.

אתה יכול להבדוק גם פה:

בדיקת משכון

יש לרכב היסטורית טיפולים?

פורסם

אתה מתכון ל"רכב אבו פאדי" מכפר יאסיף?

אם כן תקרא את הקישורים המצורפים...

אני לא בטוח שמדובר באותו בנ"א, אבל כעט בטוח. אל תסמוך עלי, תבדוק.

זה משיטוט קצר בגוגל...

https://posta.co.il/article/22165-בנק-אפור-סחיטות-עוקץ-והלבנת-הון-במגרש/

https://www.psakdin.co.il/Court/מדינת-ישראל-נ'-אבו-נאג'י-עציר-ואח'_2#.YIGtV5DXJPY

https://www.verdicts.co.il/מ-ת-12270-02-19-מדינת-ישראל-נגד-פאדי-אבו-שנדי-28-02-2019/

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אם הרשיון עדכני ואין סעיף שיעבוד אז אין שיעבוד.

אתה יכול להבדוק גם פה:

בדיקת משכון

יש לרכב היסטורית טיפולים?

בדקתי באתר הזה, שילמתי 11 ש"ח. וקיבלתי דו"ח שמופיע שהרכב משועבד. מצד שני יש לי צילום רישיון רכב ביד של המוכר, הניירת נראית טרייה, מופיע שם תחילת בעלות בתאריך 20/04/2021, בעלות "סוחר רכב", יד 01 (אני מבין שאין תוספת יד לצורך סחר המשך). המקום זה באמת כפר יאסיף, רק שהבעלים, זה אף אחד מהשמות מתוך פסקי דין הללו. טוען שיש ספר טיפולים מלא.

פורסם

אישית לא הייתי מתקרב בכלל לרכב שכל כך לוט בערפל, בפרט אחרי מה ש"שמח לעזור" כתב.

הייתי מחפש משהו טוב יותר, ולו רק להרגשה הטובה.

מה עוד, שסתם זרקתי מבט ביד 2 ואני רואה שגם המחיר לא כזה מציאה, יש שם 2017 עם 29,000 ק"מ ב48,000 ש"ח, ידני. אמנם לא FR, אך עדין תראה את ההפרש

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...