Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש מכשיר קומפקטי (לא  כבד ) שישמש אותי לניקוי מושבי בד בשילוב עור -ברכב וכן לניקוי ספות עור בבית.

סלון הרכב אחרי 3 שנים ללא ניקוי- צבר הרבה לכלוך\כתמים קלים והמון אבק.

אם אני לא טועה לניקוי המושבים ברכב עדיף להשתמש בשואב ,  בשילוב עם חומרי ניקוי (כמה שפחות אגרסיביים )

ולניקוי הפלסטיקה ברכב עדיפה קיטורית .

לאחר ניקוי הפלסטיקה צריך ליישם חומר הגנה -אשמח אם תוכלו להמליץ על חומר שלא מבריק את המשטחים.

כמו כן, גם על חלקי העור במושבים רצוי להגן מהחום על מנת למנוע סדקים וקרעים-אודה להמלצה.

תודה

פורסם

קיטורית לדעתי זה ללכלוכים יותר עקשנים כמו המתקני כוסות המקום של מטבעות-תמיד מצתבר שם נוזלים,מסטיקים וג'יפה.
לכל השאר אין שום בעיה עם כל חומר מיועד לפלסטיקה בשפשוף עם מברשת מתאימה. ואז לעבר עם מטלית מיקרופייבר-ולגימור מושלם יש חומר הגנה/מבריק.
כנס ל אוטוסטור יש להם מגוון מוצרים(יושבים בחולון ואפשר גם באינטרנט)
לגבי שואב, מיסיון אישי והרבה המלצות.
SPOTCLEAN PRO 1558N
של Bissle .
חפש סרטונים עליו(הוא משפיץ מים עם חומר יעודי אבל ללא קיטור)

ProJect306-Diamond

פורסם

תודה על ההמלצות. 

במקום מברשות, האם ניתן להשתמש בספוג (למשל של מטליות הכלים)? 

אם השואב מיועד גם לעור, ספות העור הולכות להתפנק בקרוב ☺️

פורסם

לפלסטיקה אני משתמש בתרסיס הזה של מגויירס ואני ממש מרוצה.

לעור אני משתמש בחומר הזה של אדמס פולישס והוא עושה עבודה מצויינת.

מניסיוני אלה חומרים טובים מאוד, תוכל למצוא עוד המלצות בחיפוש בפורום. האתר בקישורים נבחר רנדומלית כי ידעתי שיש אותם שם.

לפני כשעה, Octavia-TSI11 כתב:

במקום מברשות, האם ניתן להשתמש בספוג (למשל של מטליות הכלים)? 

אם הכוונה היא לספוג רך שלא יעשה שריטות, אפשר. אם הכוונה לכרית יפנית או סקוטצ׳ - ממש לא.

בעור ובחלק מסוגי הפלסטיק יש הרבה חריצים במשטח ולכן מברשת תעשה עבודת ניקוי הרבה יותר טובה.

ליישום של חומר הגנה לא צריך עם מברשת, אפשר עם אחת רכה, אבל אפשר גם עם מטלית מיקרופייבר.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ראיתי כמה סרטונים מעניינים ב youtube 

המקצוענים משתמשים בשואב שיודע להוציא מים מהמשטח - אם זה שטיח או מושב. 

כאן השואב של ביסל יהיה פתרון הולם למשתמש הביתי (רק חבל שהוא לא יודע לעבוד עם עור תעשייתי, כך שנוכל לנקות גם את ספות העור בבית). 

בנוסף לשואב, ישנו שימוש גם בטורנדור, לא כ"כ הבנתי מה זה, הבעיה שהוא מחייב שימוש בקומפרסור וזה משהו שאין בבית. 

האם הטורנדור הוא סוג של קיטורית? 

• תוכן חדש...