Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על סמך מה יחליפו מצבר, אם הוא עדיין תקין? אצלי ברכב המצבר החזיק מעמד מעל 4 שנים.
אם המצבר מקורי אז כן , לבקש מהמגרש מצבר חדש. אני מניח שגבע יבדוק את אחוז החיים שנותר לו . זה גם משפיע על S&S . צמיגים חדשים גם אבל הם יתקינו סיני.
לא מופיע בהיסטוריה החלפת מיכל דלק ?
בכל מקרה אם לא מופיע : תזכור לא למלא דלק מעבר לקפיצה ראשונה של אקדח תדלוק.
  • ספונסר פורום
פורסם
לא מצליח להפיק דוח. אין התאמה בין התאריך למספר זהות (יש לי כמובן צילום של רישיון הרכב).
האם זו נורה אדומה או שהרכב פשוט על שם לובינסקי ולכן זה לא עובד?
אם עדיין אקטואלי, בקש את מס' החברה (ח.פ.) של לובינסקי-טרייד, ושים אותו בת.ז. בדף הבדיקה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• ספונסר פורום
פורסם
עדיין אקטואלי, תפס אותי בידוד.
ניסיתי ח.פ שמצאתי ברשת, לא עבד.
בקש מהם את רשיון הרכב, לא צריך לנחש.
אני תמיד מקבל מולם עזרה ושקיפות בכל הקשור להיסטוריית הטיפולים והביטוח, יכולים לשלוח לך קבצים במייל ותבדוק בנחת מהבית.
אגב, אם מדובר בליסינג "שלהם", זו חברת פריים ליס עם ח.פ. 511221699 , לידיעה.

לצורך בדיקת הביטוח תזדקק גם לתאריך הבעלות על הרכב, כך שהרשיון שלו הכרחי.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...