Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום הלך לי ככל הנראה מחשב הגיר בסקודה יטי שלי שנת 2013.

האם יש לי על המחשב אחריות ? כי הבנתי שלסקודה אוקטביה 2013 ישנה אחריות.

הרכב שלי ביצע 160 אלף ק"מ כך שכן עומד בתנאים...

עם מי אפשר לברר את זה ? בסקודה מן הסתם טוענים שאין חי אחריות ...

אגב כמה עולה מחשב כזה ללא עבודה ?

פורסם

ההסדר שבקישור אינו מתייחס למחשב, אלא למצמדים ומכטרוניק והוא היה עד 30.11.2020:

האחריות למערכת תיבת ההילוכים כהגדרתה בהסדר הפשרה תמשך בכל הנוגע לטיפול/תיקון במכטרוניק/מצמדים, בכפוף לתנאי ההסדר הפשרה והאחריות עד ליום 30/11/2020.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

אם אני זוכר נכון המכטרוניק הוא למעשה מחשב הגיר.

לגבי מימוש אחריות-עורך הדין שטיפל בייצוגית או מייל לשירות הלקוחות של היבואן יעזרו ויקדמו פתרון.

אם עדיין לא תסתדר,יש מכוני גירים בחולון שמרכיבים חלק כזה משופץ בעלות של בין 1/2-1/3 ממטסכי היבואן-שווה בדיקה. 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למיטב ידיעתי אין גיר כזה שלא תהיה עליו החותמת שאתה מדבר עליה, גירים תחליפים is not a thing, כולם מיוצרים ע"י VW (או קבלן משנה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי...

אז ע"פ מה שאתה אומר יש או מקורי מהחברה או גיר משופץ או מפירוק ? אלו האופציות שלי ? 

כי פשוט המוסכניק שלי אמר לי שאם אני ישיג את המחשב בעצמי הוא יעשה לי את העבודה ב 700 שח... 

פורסם

לקנות חלק כזה מפירוק זה סיכון ענק בטח בחלק בעל פוטנציאל לתקלה סדרתית.

משופץ כזה במכוני גירים בחולון כולל עבודה זול ביותר מ 50% מהמורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...