Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיסקמן MP3 שאני רוצה לחבר לחשמל של הרכב (דרך המצת)

על המתאם זרם הביתי כתוב ככה 12V 1.25A

קריאיטיב מוכרים מתאם ביתי נוסף של 9V

שאלתי כמה אנשים והסבירו לי שהדיסקמן מקבל כל מתח מ8V-12V.

העניין הוא שקניתי כזה מתאם רכב אוניברסלי ששם אפשר לכוון את המתח מ1.5V-12V והזרם הוא 800mA הדיסקמן לא עובד.

 

הבנתי שהזרם חלש מדי ורציתי לשאול אם זאת באמת הבעיה? אם מישהו יודע לכוון אותי למקום שמוכרים בו את מה שאני צריך. ואם אני יקנה אחד עם נניח 1.7A זה יהיה חזק מדי וישרוף אותו או משהו ?

 

מישהו יודע מה הזרם והמתח שיוצאים מהמצת לפני התיאומים ? שווה לעשות קומבינה ולחבר אותו ישירות לשם ??

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

מצבר של רכב עובד על 56-60 אמפר ולפעמים גם יותר.

עכשיו הוא לא עובד לך בגלל האמפר הנמוך,

 

אתה פשוט צריך להפעיל אותו לפי הנתונים שרשומים עליו...

או לקנות רדיו דיסק וזהו...

פורסם

כי יש כבר רדיו דיסק עם חיבור אליו

ה"דיסקמן" הוא נגן MP3 עם הרד דיסק של 6 ג'יגה, פשוט לא רציתי לסבך.

זאת אומרת שאם האמפר יותר גבוהה הוא יישרף ?

גם אם זה יהיה נגיד 1.5 במקום 1.25 ?

 

איפה קונים ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

מדובר במתאם שעובד דרך שקע המצית?

אם כן , נסע לקבע את המתח על 4.5 וולט. על המתח הזה עובדים הרבה דיסקמנים.

בנוסף בדוק אם הקוטביות נכונה (פלוס מינוס, מינוס פלוס)

כמובן שאל תחבר את הדיסקמן ישירות למצת. זה רק פתח לצרות ושריפות...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמפר שהספק כח יכול לספק יכול להיות גבוה מצריכת האמפר של הרדיו דיסק. גם בבית למשל יש לך מכשירים שצורכים פחות אמפר ממה שרשת החשמל בביתך יכולה לספק.

וגם ברכב יש לך מגברים שצוכרים 20 אמפר והם יכולים להיות מחוברים לאלטרנטורים של 120A.

 

לפי מה שאתה אומר יכול להיות באמת שצריכת הזרם של הדיסקמן גבוהה מהזרם שהספק יכול לספק. אתה צריך למצוא ספק שיכול לספק זרם גבוה יותר, יכול להיות שזה יהיה יותר בעייתי מכיוון שאמרת שיש לך נגן MP3 עם הארד דיסק שצריכת הזרם שלו כנראה גבוהה מדיסקמן רגיל.

 

כמו כן שים לב לקוטביות שחיברת את הקוטביות בצורה נכונה (יש לך סימון של הפלוס או המינו כעיגול ואז פלוס או מינוס שעוטפים אותו, העיגול זה הפין או החור והחצי עיגול שעוטף זה החלק החיצוני)

יש אפשרות לחבר אותו ישירות לשקע המצית (שוב תוך הקפדה על קוטביות נכונה) אם באמת הוא עובד על מתח של 12V רק שים לב שרכב יכול לתת מתח של עד 14.4V ככה שאולי יש סיכון.

×
×
  • תוכן חדש...