Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים רמקולים בהונדה סיוויק 2001 אבל בלי לחתוך מאחורה, כלומר לשים 6.5 אינץ, איזה רמקול אתם ממליצים לי??? וגם רמקולים קדימה!!! ושיעבדו טוב עם מגבר

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם יש לך מגבר כבר ואתה רוצה רמקולים קדמיים שיעבדו טוב עם מגבר אני מאמין שאתה מחפש קומפוננט אז אם אתה רוצה השקעה נמוכה יחסית ותמורה טובה אז לך על המורל פולס שיש להרבה אנשיפ כאן בפורום ודובר עליהם רבות.

בקשר לאחוריים במקומך הייתי מוותר עליהם אם אתה לא מעוניין לחתוך מאחורה כיוון שנראה לי שזה רק יהרוס לך את הסאונד באוטו אבל תעשה מה שבראש שלך...

ובכל זאת נוכל לעזור לך יותר אם תתן תקציב שאתה מוכן להשקיע ל2 הרמקולים.

לירן

פורסם

אל תדאג לתקציב....אני חייב רמקולים מאחורה זה בטוח!! וחוץ מזה בהונדות החדשות זה בעיה לשים

9*6, אז חייב להיות פתרון לרמקולים אחוריים!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם אתה רוצה להשים בעתיד סאב ומגברים אז אני הייתי מציע שתשים קומפוננט מקדימה ואחורה אבל הכל תלוי בתקציב שלך

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אפשר להציע לך רמקולים ב30000 שקל, יש לך להשקיע את הסכום הזה? אם כן אז תגיד ואז נוכל להמליץ לך על סטים במחיר הזה. אם בכל זאת יש לך מגבלת תקציב מסויימת תרשום אותה על מנת שנוכל לתת לך ייעוץ רציני ולא טיפשי.

כמו כן ציין גם את שאר הרכיבים.

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...