Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי רכב יד שניה, בעל הרכב הקודם התקין ברכב בלוטוס, אך אני לא מצליח להתחבר אליו (שנסענו להעביר בעלות בעל הרכב התחבר אליו והוא עבד מעולה)

הבעיה שאני נתקל בה שאני צריך להזין קוד אך אין לי מושג מה הקוד

ניסיתי את כל האפשרויות אך ללא הצלחה, בעל הרכב לא זוכר מה הקוד כי זה היה מתחבר לו אוטומטי....

יש אפשרות לאפס את זה?

IMG-20201002-WA0006.jpg

פורסם

מתאים יותר לפורום טכני.

נסה גם 12345 וגם 1234567890 לפני העצות של המומחים

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תבדוק בהגדרות של המערכת אם אפשר לראות/לשנות/לאפס את הקוד (לי היה כזה במערכות ישנות).

מעבר לזה - 

גוגל > סוג הרכב > סוג המערכת > קוד של בלותות'

זאת האופציה היחידה פחות או יותר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי הטקסט בהודעת החיבור אני מניח שמדובר בדיבורית bury cc9045

כזאת:

Comfort Compact BT - CC 9045 - Bluetooth® Hands-Free Car Kit with Music  Playback Feature

לפי מה שכתוב בהוראות למשתמש בעמוד 35 בקישור הבא הקוד הוא 1234

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניסיתי את כל מה שכתוב כאן

אבל ללא הצלחה...

לפני 10 שעות, vadim6385 כתב:

תבדוק בהגדרות של המערכת אם אפשר לראות/לשנות/לאפס את הקוד (לי היה כזה במערכות ישנות).

מעבר לזה - 

גוגל > סוג הרכב > סוג המערכת > קוד של בלותות'

זאת האופציה היחידה פחות או יותר.

זה לא בלוטוס שהגיע עם המערכת... זה קורולה 2006

פורסם

תוכל לצלם לנו את המערכת? או לתת דגם מדויק? הרי זאת לא המערכת המקורית שהגיעה עם הרכב. לכן אולי נוכל לשלוף מידע מגוגל.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

הקוד שלו זה 1234.

כנראה שהבעיה לא בקוד, תתחיל ב Troubleshooting כמו איתור הפיוז וניתוק הדיברוית מחשמל לכמה דקות, ריסטרט לטלפון, תנסה צימוד עם טלפון אחר.

• רעיון טוב! 1

פורסם

זו דיברוית ישנה שהותקנה כנראה ב 2006 כשהאוטו היה חדש. הייתה לי כזאת פעם והיו לי מלא בעיות התחברות איתה. 

אחרי הזנת פין קוד 1234, איזה הודעה אתה מקבל? 

• תוכן חדש...