Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי תרסיס למושבי עור של מגוויר( מצורפת תמונה) מישהו יודע אם אפשר להשתמש בו גם על הדאשבורד שהוא מפלסטיק? 

יש לי stp של son of a gun, הצהוב הזה, מלפני 5 שנים( מקווה שאין עליו תאריך תפוגה..), עדיף להשתמש בו או בתרסיס עור? או שבכלל לקנות משהו אחר? 

פגו 3008 החדשה. 

תודה! 

20201004_194515.jpg

20201004_194510.jpg

פורסם

השתמשתי ב stp הרבה שנים, היום אני מעדיף תכשירים מבוססי מים

לשמירת הדשבורד.  יש הרבה מוצרים טובים ולא יקרים בכלל. (תבדוק בשרשור על חידוש דשבורד, רשמתי הרבה המלצות)

פורסם

האמת שחיפשתי המלצות על מוצרי stp, מצאתי שהמליצו על סולאקס? או משהו כזה ועל קארפלן אבל הפוסט היה מלפני חמש שנים אולי. 

יש מצב לקישור לפוסט שבו אתה ממליץ? 

תודה! 

פורסם

יש שרשור אחד "בכל מה שרצית לדעת" חפש בדפים האחרונים  בשרשור על חידוש דשבורד, תראה כמה מוצרים מעניינים. 

הוספתי קישור לך לדפים האחרונים.

פורסם
לפני 44 דקות, Pompon כתב:

סתם ליתר בטחון? 

מה אתה חושב  על ה stp שיש לי? הוא נחשב איכותי? 

גם אני, כמו יוגב, השתמשתי בstp הרבה זמן, ומעדיף כעת את אלו המבוססים מים. רשמתי לך בהודעה הראשונה איזה חברות מומלצות מבחינתי (יש עוד מלא, זה מה שעלה לי לראש), כל מה שתבחר יהיה אחלה. 

פורסם
לפני 38 דקות, yogev20 כתב:

יש שרשור אחד "בכל מה שרצית לדעת" חפש בדפים האחרונים  בשרשור על חידוש דשבורד, תראה כמה מוצרים מעניינים. 

הוספתי קישור לך לדפים האחרונים.

תודה!

מה אתם חושבים על מגווירס שגם מנקה וגם מגן?

https://www.autodepot.co.il/8186025.html

פורסם

אתה יכול לנקות בפנים עם כל מוצר אפילו ביתי. להשלים עם SmartWax   למשל או Flash Dash

או כל מוצר אחר שרובם עושים את אותה מטלה אם מרתק כזה או אחר לפי העדפה. את המוצרים של KOCH CHEMIE פחות אהבתי לפלסיקים

שאר המוצרים שלהם איכותיים. 

פורסם

תודה רבה. אני אלך על ה smart wax. 

מבחינת לכלוך על הפלסטיקה האוטו ממש במצב חדש, אפילו על הדשבורד אני מרגיש פשע להעביר משהו, יש פה ושם כמה מקומות שאנשי מוסך נגעו עם היד אז יש קצת כמו חול כזה. אני חושב שאני פשוט אעביר מטלית מיקרופייבר עם מים ואז את המשלים. רציתי הגנה מפני uv בעיקר מכיוון שהאוטו נמצא בשמש. 

פורסם

לפני כל מריחת תכשיר לחידוש דשבורד/פלסטיקים חייבים לנקות את הפלסטיק גם אם הרכב חדש. (לכלוך של אחסנה, נגיעות בהובלה, שומנים בהרכבה ועוד)

* שים לב שאין צורך לצטט הודעה מעל, ואתה חוזר על זה שוב ושוב. (למרות שאתה רואה שזה נערך)

פורסם

תודה, האמת לא שמתי לב שזה נערך : ) 

ראיתי שבהרבה פוסטים אתה ממליץ על ניקוי בחומר ביתי, או על ה spam הזה. 

אפילו אמרת פנטסטיק, אתה מתכוון נוזל ניקוי לרצפה? או מוצר אחר שלהם? 

• תוכן חדש...