Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיבות מצערות הרכב שלנו הלך לעולמו בתזמון די רע.

ואנחנו נאלץ לקנות חדש.

התקציב האפשרי כרגע הוא 20k אנחנו זוג עם ילדה בת שנתיים והטויוטה יאריס כבר התחילה להיות צפופה, הכיוון הוא משפחתית.

הרכב מיעד לנסיעה יומיומית לירושלים מאזור השפלה ונסיעות משפחתיות לסופי שבוע סה״כ נסועה שנתית כ 35k. הציעו לי לבדוק לגבי i30 cw ומצאתי כזה שעל פניו נראה לא רע ב 18000 מ 2013 ובעלויות קודמות פרטיות רק עם קילומטראז גבוה 240k.

בהחלט אשמח לשמוע על דגמים רלוונטים אחרים.

האמינות מאד חשובה לי, וחיסכון בדלק יהיה בונוס לא רע בכלל. בנוסף לצערי חובה גיר אוטומטי

כיוון אחר לחלוטין הוא לקנות משפחתית ישנה בכ 5000 אולי טיפה יותר שתשמש לשנה שנתיים בתקווה להגדיל את התקציב עד אז. מה דעתכם ואם כן אז מה הייתם מחפשים

פורסם

אם אתה יכול להעלות קצת את התקציב (לאזור ה-25), יש סיכוי שתוכל למצוא טויוטה ספייס וורסו במצב חצי סביר.

לקנות i30 שעשתה כבר 240k והולכת לעשות עוד 35k בשנה... נשמע לי רעיון, איך נגיד, פחות מוצלח. אפילו רק הדלק יהיה יקר נורא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לצערי התקציב הוא אחרי המתיחה העליונה שעשיתי, הצעה נוספת שקיבלתי ממקום אחר היא גם כן i 30 הדגם של 2009 עם הסבה לגז, יד 3ונסעה 240 אני יכול להגיד שהגז יחד עם המחיר הנמוך מהתקציב קורץ לי מאד, ואשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

אני חושב שאתה צריך לחשוב הרבה יותר על ההוצאה השוטפת מאשר על עלות הרכישה. רק על דלק אתה הולך לשלם 1,500 ש"ח כל חודש (*בהנחה של 3,000 ק"מ בחודש, צריכה ממוצעת של 1:12 ו-6 ש"ח לליטר). שיפור של הצריכה ל-1:15 יחסוך לך 300 ש"ח בחודש, וזה לפני שמנסים גם להתחשב בעלויות תחזוקה (שהן כבר הרבה יותר תלויות במזל, לצערינו).

אני הייתי אולי אפילו לוקח הלוואה קטנה כדי לקנות רכב חדש וחסכוני יותר, בסוף זה פשוט יותר משתלם.

אני מסכים איתך

פורסם

אניי באמת לא יודע איך המנוע של היונדאי הזו מגיב לגז, וזה גם מאוד תלוי איך נעשתה ההסבה. מרגיש לי קצת ריסקי לנסות לעשות 35K בשנה ברכב בן 11 שעשה 240K עד עכשיו, אבל בסוף זה לא מעט עניין של מזל.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...