Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון לזוג מבוגר עם מקום לכיסא גלגלים עד80k

ArikC
שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

אני מחפש להורים של אשתי גי'פון ,ראיתי שברולט טראקס 17 לאחר מתיחת הפנים,יש כמה כאלו עם קמ נמוכים מאוד,ראיתי גם את האח התאום אופל מוקה.

הרכב לא הולך לעבור יותר מ15 אלף בשנה.

הדרישות הן,אמינות ,עלויות אחזקה סטנדרטיות,מקום לכיסא גלגלים בתא המטען.

מה אומרים על הטראקס? מכיר את הקרוז עם המנוע הזה,די חזק ונוסע טוב.

מה לגבי פורד קוגה? מה יהיה עדיף?

תודה.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מקום לכיסא גלגלים בתא המטען בטראקס.

לאמא שלי יש כזה וכשהיא לוקחת את אמא שלה (סבתא שלי) לבדיקות וטיפולים היא שמה את הכיסא במושב האחורי

• מעניין 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי בודק קיה ספורטאז' 1.6 מ-2016. יש לו מערכות בטיחות אקטיביות, מרווח, אמין וזול לאחזקה.

אם תמצא נירו שעומד בתקציב אז הוא יהיה אפילו עדיף. חסכוני יותר ותנוחת ישיבה קצת יותר נמוכה מהספורטאז' שהופכת את הכניסה והיציאה לנוחים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנירו קצת מעל התקציב,לא רוצה לרכוש מליסינג.
אם אמצא רכב מפרטי אולי אנסה לגרום להם להתאמץ קצת בתקציב.
מה לגבי הסוזוקי קרוסאובר לאחר המתיחת פנים?
הם גרים, בשרון ועובדים כ15 קמ מהבית,נסיעות קצרות לרוב,פעם בשבוע שבועיים נסיעה לקריות,מה יהיה עדיף מבחינת צריכת דלק?
הספורטאג' אני חושש שיהיה להם גדול מידי.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוזוקי קרוסאובר עם מערכות בטיחות לא בתקציב. אני חושב שאסור לוותר על אבזור בטיחות.

לא ממש הגדרת תקציב, אבל נסה לחפש אופל קרוסלנד, קומפקטי בחוץ, מרווח מאוד בפנים, תנוחת ישיבה מעולה ומערכות בטיחות אקטיביות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב הוא 90k אחרי חריגה.
עדיפות ל80.
במידה והם מצליחים להתגבר על הגודל של הכיסא גלגלים,איך השברולט טראקס לאחר מתיחת הפנים?

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצל אמא שלי ה-1.8 האטמוספרי אוטומטי מ-2014, 6 שנים ולאחרונה הייתה תקלה ראשונה של החלפת מצנן שמן או משהו בסגנון.

עריכה: בדקתי וזה אכן מצנן שמן, עם גומיות וצינור וכל מיני נלווים, כולל עבודה יצא 2300 שקל.

רפידות + צלחות מקוריות יצאו אגב כמעט 1500 כולל עבודה.

מחירים של מוסך יבואן

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר קרוב שלי נהג באחד כזה כרכב ליסינג מהעבודה, לאחרונה הרכב הושבת כשנהג של חברת הליסינג עשה איתו תאונה.

הרכב אמנם נסע הרבה יחסית ועבד, רמת האמינות לא הרשימה. מגדש הטורבו החזיר את חייו כשהרכב היה בן שנה, הגיר השמיע דפיקות וההעברות ההילוכים גסות ולא נעימות, המזגן סבל משלל בעיות שגם חזרו מספר פעמים, הוחלף מפוח, מדחס הוחלף פעמיים. בולמי הזעזועים התחילו לנזול מוקדם יחסית אבל את זה אפשר אולי לייחס להשפעות של גרירה. חלקי הפלסטיקה לא הזדקנו יפה, דהו והשמיעו המון חריקות ורעשים.

מעבר לזה, באמת שמדובר ברכב לא מוצלח במיוחד שלא מצטיין בשום דבר חוץ מעיצוב ג'יפוני. הוא לא מרווח, לא נוח, לא חסכוני, כמו שאתה מבין רמת האמינות לא גבוהה במיוחד וגם עלויות האחזקה לא נמוכות.

הוא נמכר במחירים אטרקטיביים יחסית אבל כאמור יש לכך לא מעט סיבות. יש מספיק מתחרים עדיפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע טורבו שם (שהיה בשימוש גם באופלים) לא ידוע באמינות מופלגת (בלשון המעטה).

@ArikC עכשיו ראיתי שאתה מתייחס לדגם אחרי מתיחת הפנים, שם יש רק את המנוע טורבו הזה, עדיף לא לגעת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופל קרוסלנד (עם המנוע 1.2T של PSA), סטוניק, CX-3, סיטרואן C3 איירקרוס, פיג'ו 2008 (הדור הקודם)?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-2008 מיושן לעומת הקרוסלנד וה-C3 איירקרוס וגם פחות מרווח, שני האחרים דווקא בסדר.

מה עם טויוטה CHR? בטוח, חסכוני ונוח. המושב האחורי גם ככה פחות רלוונטי אבל הוא יכול לגרום למעט קלסטרופוביה, המרווח דווקא בסדר.

גם הונדה HRV יכול לבוא בחשבון, מרווח, נוח ודיי חסכוני. רק הדגם המאובזר מגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות והוא נדיר ויקר יחסית.

מיצובישי ASX גם אפשרות מעולה, פחות חסכוני אבל צריכת הדלק לא צריכה להיות האישיו, מרווח, נוח ומאובזר לא רע.

בתקציב נכנס גם קיה סטוניק, עדיף להתמקד בדגמי ה-1.4 האטמוספריים ללא טורבו ולבדוק שתא המטען יספיק לכסא הגלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרוסלנד אין למצוא ,יש אחת ביד 2.

CX3 גם בתקציבים האלו כמעט ואין.

ASX בגרסאת האינטנס שנכנסת פלוס מינוס בתקציב,הרכב פשוט מאוד מבחינת גימור פנים וזה פשוט מבאס.

CHR גם גבולי מבחינת תקציב.

הסטוניק דווקא מעניין מאוד יש בתקציב ,1.4 יש מעט מאוד ביד 2 הרוב הוא המנוע ליטר.
יש 2008 שנת 19 באיזור ה90,מעניין?

את הכיסא גלגלים הם מחליפים לאחד שמתקפל בצורה יותר קומפקטית אז הבעיה בקטע הזה נפתרה.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ה-2008 הקודם לקראת החלפת הדגם.

אישית היה לי אחלה ה-2008 (קיבלתי רכב חלופי לאיזה שבוע) למרות שהוא היה מאובזר מאוד מאוד בקמצנות (רמת האבזור הנמוכה ביותר שהייתה)

אפילו תא המטען היה אחלה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת הנדסת אנוש הסטוניק עדיפה על ה-2008. יש מערכת מולטימדיה בשפה העברית ואבזור הבטיחות עדיף עם בלימה אוטונומית בטווח מהירויות גבוה, מערכת אקטיבית לתיקון סטיה מנתיב הנסיעה ושליטה אוטומטית באורות הגבוהים.

המלצתי על ה-1.4 מתוך הנחה שרוב הנסיעות יהיו עירוניות והגיר האוטומטי הפלנטרי צפוי להפגין אמינות עדיפה בתנאים אלה. גם ה-1 ליטר טורבו מעולה ומומלץ אם רוב הנסיעה בין עירונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...