Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כידוע בתיבה הזו ההגדרה היא "שמן לכל החיים".  אין הגדרה חיים של מי.

אז פניתי לחבר'ה מגבע בשאלה, וזו התשובה שלהם :

"אין המלצת יצרן להחלפה יזומה של שמן גיר בטיפולים.

יש בתוכנה של הגיר ערך נמדד של שחיקת השמן והתוכנה מתריעה על הצורך בהחלפה.  זה קורה בק'מ גבוה ותלוי באופי הנסיעות.

מוסך גבע"

כך שכרגע נראה שההגדרה הנכונה היא לא "לכל החיים" אלא - כשצריך.  והיפני הקטן שבפנים צועק שצריך.

ונזהרתם לתיבותכם !

פורסם

בס"ד

אין חיה כזו, תיבה סגורה, שמן לכל החיים.
הכוונה של היצרן היא" כשהגיר שלך יתפגר, הרכב כבר לא יהיה באחריות", בקיצור תחליפו שמן גיר, שום שמן לא שומר על התכונות שלו לאורך זמן.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לכן פניתי לגבע ולא מוסך מורשה יבואן (בו אני מטפל) או ליבואן.

היו אומרים שרצוי - הייתי מגיע אליהם ומבצע.

מה שהם טוענים זה - שזה לא באמת "לכל החיים" אלא שהתיבה מודיעה מתי צריך (וזה היה חדש לי).  וזה לעתים רחוקות.  אני מניח שיש להם (בניגוד לי) מספיק ניסיון וידע בנושא.

בנוסף, שים לב שמדובר על תיבה ספציפית  (אני מניח שגם EAT8 מתנהגת דומה), ואין טענה שכך זה בכל תיבה עם "שמן לכל החיים".

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

סתם כדוגמא - תיבה דומה/קצת ישנה יותר שיושבת ב2 דגמים של MG דווקא כן יש הוראה להחלפת שמן(90/120 אלף), כנראה שיש עוד יצרנים עם הנחייה כזאת.

היו כאן כמה פוסטים שאנשים כן החליפו שמן בתיבה כזאת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון.

ולא זכור לי שעד כה מישהו פנה לבקש את חוות הדעת של מוסך גבע המומלץ לצרפתיים בפורום.

פורסם

גם ב-AL4 היתה אינדיקציה כזו (לפחות ב-C5 שהיתה לי, כמובן שזה לא מחייב לכל קשת הדגמים שהשתמשה ב"תחליף עלוב לגיר אוטומטי" הזה). זה לא משהו חדש במיוחד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...