Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות פולקסווגן ידני ושמתי לב שאין פולו או גולף ידניות בשנים 2012-2020 זה נכון? וגם שמתי לב שאין גולף ופולו GTI ידניות בשנים 2018-2020. זה נכון? אם כך אני חושב לקנות פולו GTI ידנית מהשנים 2016-2017. מה דעתכם? האם 100 אלף שקל לפולו GTI 2017 ידנית עם 44 אלף קמ זה דיל טוב? זאת תיהיה המכונית הראשונה שלי. אשמח לדעת את דעתכם ואת התשובות לשאלות הראשונות, תודה מראש. (חשבתי גם על סיאט אבל מעדיף את פולסווגן מהרבה בחינות)

פורסם (נערך)

אין פולו GTI ידנית מהדור האחרון , היה דיבור אבל הדגם ירד מפסי הייצור בכלל.

לדור הקודם היה ונמכר גם בארץ, למיטב הבנתי כדאי לחפש אחת עם מתלים אדפטיביים (הייתה אופציה) , אחרת היא תהיה מאוד נוקשה. 

לגבי מחיר, צריך להסתכל ביד 2 מה הטווח מחירים שהם נסחרות בהם, גם לא חסר כאלה שקנו אותם וישר רצו ושמו צ'יפ (לא ברור לי למה ) . 

לגבי גולף , הידנית האחרונה שנמכרה בארץ באופן סדיר הייתה מדור 6, (1.6 אם אני זוכר נכון) ולאחריה רק הGTI הגיעה עם אופציה לשלוש דוושות. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

פולקסווגן פולו/גולף ידניות:

2016: GOLF GTI יש 23 יחידות

POLO GTI יש 54 יחידות

POLO 1.2 90 כ"ס - יש 96 יחידות

2017: GOLF GTI יש 8 יחידות

POLO GTI יש 23 יחידות

POLO 1.2 90 כ"ס - 32 יחידות.

2018: POLO 1.0 95 כ"ס - 2 יחידות

2019: POLO 1.0 95 כ"ס - 33 יחידות

2020: POLO 1.0 95 כ"ס - 30 יחידות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתה לי פולו GTI ידנית 2016 עם מתלים אדפטיביים, לא הייתי מחפש את המתלים - נראה לי היו רכבים ספורים ובדגם הזה בניגוד לגולף הם נותנים אופציה להפוך לנוקשים יותר במקום לאופציה רכה.

המחיר נשמע לי גבוה, לא מודע למחירון.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לקנות gti רק בשביל גיר ידני נשמע לי קצת מוזר.

אין כמעט רכבים חדשים סבירים עם גיר ידני. זה נגמר (עד כמה שזה מצער, בתור בעלים של רכב ידני).

לצה לא לקנות רכב אוטומטי? אם אתה לא מחפש רכב ספורטיבי, זה כנראה הפיתרון הנכון יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אופציה נוספת לקבוצת פולקסווגן עם גיר רגיל משנתונים יחסית מתקדמים היא אאודי A1 ו-S1.
אין ספק שהמציאות בארץ בה אין כמעט רכבים ידניים מבאסת מאוד ולרוב מצריכה התפשרות רצינית ברמת גימור/שנתון/מנוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 5 שעות, dorosen כתב:

הייתה לי פולו GTI ידנית 2016 עם מתלים אדפטיביים, לא הייתי מחפש את המתלים - נראה לי היו רכבים ספורים ובדגם הזה בניגוד לגולף הם נותנים אופציה להפוך לנוקשים יותר במקום לאופציה רכה.

המחיר נשמע לי גבוה, לא מודע למחירון.

הייתה לך ומכרת? למה מכרת? האם נראה לך שהמכונית תתאים לנהג חדש? לגבי המתלים אני לא יחפש אותם- וגם לא מצאתי אף אחת עם זה בנתיים. אבל אם אני אמצא והמחיר יהיה טוב אני יעדיף את המכונית עם המתלים, אין סיבה שעם המתלים האדפטיבים המכונית תהפוך לקשייה יותר. מאוד מוזר מה שאתה מתאר

לפני 5 שעות, pooh-bear כתב:

לקנות gti רק בשביל גיר ידני נשמע לי קצת מוזר.

אין כמעט רכבים חדשים סבירים עם גיר ידני. זה נגמר (עד כמה שזה מצער, בתור בעלים של רכב ידני).

לצה לא לקנות רכב אוטומטי? אם אתה לא מחפש רכב ספורטיבי, זה כנראה הפיתרון הנכון יותר.

אם כמה שזה נשמע מטומטם אמא שלי קונה לי את האוטו והיא מוכנה לקנות רק ידני. אני יודע שgit זה מוגזם בשביל ידני אבל כמו שאמרת- אין רכבים סבירים אחרים עם גיר ידני

לפני 3 שעות, shakedi כתב:

אופציה נוספת לקבוצת פולקסווגן עם גיר רגיל משנתונים יחסית מתקדמים היא אאודי A1 ו-S1.
אין ספק שהמציאות בארץ בה אין כמעט רכבים ידניים מבאסת מאוד ולרוב מצריכה התפשרות רצינית ברמת גימור/שנתון/מנוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

חשבתי את זה אבל יש ממש אבל ממש קצת אאודי ידניות למכירה. S1 יקרה מידיי וA1 ידנית מאוד נדיר למצוא ועוד במחיר שפוי ומצב טוב ולא 3 דלתות.

פורסם

במתלים האדפטיביים יש 2 מצבים - normal ו sport. כל פעם שמניעים את הרכב זה במצב נורמל - לחיצה על מצב ספורט מקשיחה אותם מעט. איביזה קופרה בשנתונים 16-17 מגיעה עם כאלה מתלים בדיוק כסטנדרט

Sent from my iPad using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, ארי24 כתב:

הייתה לך ומכרת? למה מכרת? האם נראה לך שהמכונית תתאים לנהג חדש? לגבי המתלים אני לא יחפש אותם- וגם לא מצאתי אף אחת עם זה בנתיים. אבל אם אני אמצא והמחיר יהיה טוב אני יעדיף את המכונית עם המתלים, אין סיבה שעם המתלים האדפטיבים המכונית תהפוך לקשייה יותר. מאוד מוזר מה שאתה מתאר

אכן, יש לך שתיי אופציות - קשה וקשה יותר, לעומת הגולף שם יש גם מצב רך.

מכרתי כדי לעבור לאוטומטי, וכי אני מחליף פעם בשנתיים.. מאז כבר אפילו החלפתי שוב, לגולף GTI (אוטומטית)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...