Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי חבר 'ה!
אני רוצה לקנות אאודי A3 2.0 TFSI DSG משנת 2006, עברו בערך 200,000 ק"מ. אני רוצה להמיר את מנוע הבנזין 2.0 TFSI לגפ"מ.
האם זה אפשרי? אם כן, האם יש השלכות כלשהן לטווח הקצר או לטווח הארוך על המנוע או על בריאות המכוניות הכללית?
תודה!

image.png

פורסם

למה לא תחפש רכב שכבר מותקנת עליו מערכת גפ"מ ותחסוך עלויות?

ככה אני עשיתי בעבר.. פשוט עושים ביד 2 חיפוש מתקדם ומסמנים גפ"מ/בנזין

משתדל לעזור

פורסם

אם מדובר במנוע CDN אפשר. הסבה לגז מניסיוני בלא מעט מכוניות, לא בריאה למנוע וגורמת צרות ברמת כזאת שמעמידה את כל כדאיות ההסבה בסימן שאלה.

זה לא שלא ראיתי אנשים שעשו הסבה לגז ומרוצים, אבל אני מטיל ספק אם הם עשו חשבון נכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

התקנות של מערכת גפ"מ אצל מתקינים ללא ניסיון ומכוניות רגישות הביאו לצרות שבעלי מוסכים שלא מכירים כל כך מערכות כאלה נבהלים כשהם נתקלים בהם.

ממליץ להתייעץ עם מתקין בעל ניסיון (לא מספיק שיהיה מתקין טוב, שיהיה לו ניסיון עם הרבה דגמי מכוניות), וממליץ עוד יותר להתקין במקום שהוא גם מוסך רגיל, אחרת אם יהיו בעיות אתה תרוץ בין המתקין למוסך - לא תמיד זה נוח.

עריכה: בנוגע לחשבון - קל לחשב את זה. אבל מומלץ להיצמד לפתרון ולא לשכנע את עצמך שבכל מקרה עדיף להתקין מערכת.

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

פורסם

בכל מקרה קח בחשבון שמדובר ברכב לא זול לאחזקה (בלשון המעטה) גם אם לא מתעללים בו ומוסיפים לו מערכת גז. 

או אם להתנסח אחרת -גם בלי מערכת גז, צריכת הדלק היא הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך ברכב הזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...