Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

יש לי ברכב חלון שמש (sunroof קלאסי, לא פנורמי) ורציתי לדעת מה התחזוקה הנכונה עבורו (רכב ראשון שלי עם הפיצ'ר הזה).

אציין שהרכב חדש, בן קצת יותר מחצי שנה וטרם טרחתי לנקות שם בעיקר כי אני חושש שאני אהרוס משהו איכשהו, אבל הגיעה העת.

אז לפני שאני ניגש למלאכה, אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, שתכווינו אותי בעיקר לגבי שיטות ניקיון ומוצרים נלווים שיאריכו את חייו:

1. האם צריך לנקות את הפח מסביב כשהוא פתוח לחלוטין? אם כן אז איך(רק מים ומטלית מיקרופייבר או גם סבון)?

2. איך לנקות את הגומיות שעוטפות אותו (כשפתחתי אותו על מצב פתוח למחצה, שמתי לב שהן כבר יחסית מאובקות בצדדים)?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי Daewoo_Racer
פורסם

את נקיון הפח והתעלה ניתן לעשות עם מטלית לחה/רטובה, כמו את שאר חלקי הפח של הרכב.

שים לב שבתעלה ישנם (לפחות) שני פתחי ניקוז, שמנקזים את מי הגשם (והשטיפה) אל תחתית הרכב באמצעות צינורות פלסטיק. מידי פעם מומלץ לשפוך (לאט) מים מבקבוק אל התעלה, כדי שינוקזו, כדי לוודא שהצינורות לא נסתמים מאבק (בוץ, בשילוב מי שטיפה או גשם). שים לב שהמים זורמים בתחתית הרכב, בדרך כלל באיזור הגלגלים הקדמיים (לפי סוג הרכב).

את המסילות כדאי לרסס מידי כמה חודשים בתרסיס סיליקון.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...