Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קקטוס, פוקוס, 208 והאזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, yoav911gt2 כתב:

רק הקקטוס. 

השאר זה עם ה6 הילוכים או בשנתיים האחרונות שהתחילו להגיע עם תיבה של שמונה הילוכים. 

לפני 10 שעות, gilgil28 כתב:

אני לא חושב שהגיעו לארץ דגמי 1.2T עם גיר ידני

תודה!

לפני 9 שעות, yoav911gt2 כתב:

רק הקקטוס. 

השאר זה עם ה6 הילוכים או בשנתיים האחרונות שהתחילו להגיע עם תיבה של שמונה הילוכים. 

למה הקקטוס?

עשיתי נסיעה על ה2008 ועל הקקטוס (ממגרשים) וה2008 הרגישה לי יותר מוצלחת והרבה פחות זולה. בקקטוס אין אפילו פתח מזגן לנוסע..

פורסם

הוא התכוון שרק הקקטוס שווקה עם השילוב של מנוע 1.2 טורבו וגיר ידני

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מבחינת סחירות בעתיד, מי תהיה עדיפה - פיג'ו 2008, סקודה ראפיד או פורד פוקוס?

ה2008 נראית הכי מתאימה לי אבל אני רואה שהן לא ממש נמכרות, מפחד שתהיה לי בעיה בעתיד למכור אותה.

פורסם
בתאריך 24.7.2020 בשעה 23:39, DubelBoom כתב:

מבחינת סחירות בעתיד, מי תהיה עדיפה - פיג'ו 2008, סקודה ראפיד או פורד פוקוס?

ה2008 נראית הכי מתאימה לי אבל אני רואה שהן לא ממש נמכרות, מפחד שתהיה לי בעיה בעתיד למכור אותה.

קשה לדעת, אנחנו לא נביאים.
ה-2008 למשל רכב מוצלח, סביר שיהיה לו ביקוש.
את הראפיד אני פחות מכיר, לדעתי הוא רכב ממוצע וההיצע שלו בליסינג גדול.
תשכח מהפוקוס דור קודם.

פורסם
לפני 2 שעות, gilgil28 כתב:

קשה לדעת, אנחנו לא נביאים.
ה-2008 למשל רכב מוצלח, סביר שיהיה לו ביקוש.
את הראפיד אני פחות מכיר, לדעתי הוא רכב ממוצע וההיצע שלו בליסינג גדול.
תשכח מהפוקוס דור קודם.

תודה.

מה לגבי אופל אסטרה 2016 (מנוע 140 כ"ס, לפני העדכון ממה שאני מבין). מצאתי אחת במחיר טוב, נראה אחלה של אוטו תוהה בעיקר מבחינת אמינות ועלויות אחזקה? איך אופל בתחום הזה?

פורסם

אמינות ועלויות האחזקה של האסטרה דור קודם (ASTRA J) עם מנוע ה1.4 טורבו לא טובות בלשון המעטה.
לא חסר אנשים שעשו למנועים האלו אוברול (שיפוץ) מספר פעמים עוד לפני 100 אלף ק"מ בנוסף הרכב סובל מבעיות במערכת הקרור.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...