Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול לקחתי את הרכב לשטיפה ג'טה 2009, ומשטיפה פשוטה רציתי שיעשו לי גם ליטוש פנסים, החלפת מגבים, והחלפת נורת חנייה שנשרפה.

ברגע שהבן אדם ניסה להחליף את הנורת חנייה, לא יודע מה קורה, נוצר קצר, והרכב לא הניע!מסתבר ובסוף הלך חלק כזה שנקרא ג'ט התנעה, משהו שקשור לסט של ההנעה, מן חלק פנימי פלסטיק כזה שנראה כמו מחשב קטן שנמצא מתחת לדשבורד, הבן אדם פירק את כל הדשבורד כדי להגיע לאותו חלק שקשור להנעה.. הרכב פשוט סירב להניע,(וזאת לאחר בדיקה שהוא חיבור אותו למחשבה)

בסוף הוא נסע לאחד המוסכים המורשים עם חלק והוא שיפץ אותו..וזה עלה 1300 ש"ח! אותו חלק ששלקח לי מהרכב ושיפץ אותו!

התקין את החלק בחזרה מתחת לדשבורד, והרכב הניע.. ופתאום מה? נדלקו נורות של כרית אוויר ונורת מנוע (נורות כתומות)

נסעתי עם האוטו קצת כדי שזה ייעלם.. וכלום! מה אפשר לעשות? הוא נתן לי 3 חודשים אחריות.. אני מרגיש מרומה ושאכלתי אותה בגדול,

כל זה בגלל להחליף נורת חנייה פשוטה שקיצרה את הכל.. חיפשתי את החלק הזה בכל הרשת והוא נקרא בערך "ג'ט התנעה" משהו כזה..

מה עושים עכשיו עם הנורות האלה שנידלקו לי? ואני פוחד שיילך לי עוד פעם המחשב הנעה הקטן הזה..בכל זאת זה משופץ...מה עושים?

פורסם

לי זה מרגיש כמו עוקץ. יש לי הרגשה שהוא היה צריך חלק כזה ועשה עליך קומבינה.

תדרוש שהרכב יחזור להיות כמו שהיה - ללא מנורות וללא תקלות.

פורסם

גש למוסך שמכיר את דגם מכוניתך, הסבר שם מה קרה בדיוק ואת השתלשלות הדברים

ושם יוכלו לבדוק מה קרה ומה יש לתקן, עלויות וכו'.

לאחר מכן שמור את כל החשבוניות הקשורות לנזק הזה ותבע החזר ממכון השטיפה.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

פורסם

צלם את החלק או את המקום שבו הוא נמצא. לא שמעתי על דבר שנקרא ג'ט התנעה ויש לי הרגשה שמדובר בפיוז או ממסר כלשהו.

את ה- 1300 ש"ח אתה שילמת? כי אם כן אני מקווה מאוד שיש לך קבלה מפורטת על הסכום הזה.

פורסם (נערך)

בחיים לא שמעתי את המינוח "ג'ט התנעה", לכן נשמע כמו חובבן או עוקץ.

לפי מה שאתה מספר, אני חושש שמדובר ב-BCM (Body Control Module). האם מדובר על חלק שדומה לחלק בתמונה כאן? 

BCM Body Control Module Central Electric Module BCM J519 For VW ...

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני כשעה, Fraysa כתב:

בחיים לא שמעתי את המינוח "ג'ט התנעה", לכן נשמע כמו חובבן או עוקץ.

לפי מה שאתה מספר, אני חושש שמדובר ב-BCM (Body Control Module). האם מדובר על חלק שדומה לחלק בתמונה כאן? 

BCM Body Control Module Central Electric Module BCM J519 For VW ...

תודה רבה לכל המשיבים!

החלק באמת דומה לחלק שבתמונה ולצערי לא הצלחתי למצוא אותו ברשת, זה ממש חלק בתוך חלק ויש כזה מסילה שאפשר להזיז אותה בתוך החלק...ניסיתי למצוא תמונה...לא הצלחתי זה נמצא בדיוק מתחת לדשבורד, הוא פירק את תא הכפפות ראיתי.

אולי זה החלק ופשוט בצד השני זה המסילה? (מן מסילת פלסטיק בתוך פלסטיק החלק עצמו)

הלוואי והייתי יודע איך למצוא את זה ברשת, ישבתי על זה כל הלילה.

פורסם
לפני 53 דקות, Yaniv09 כתב:

תודה רבה לכל המשיבים!

החלק באמת דומה לחלק שבתמונה ולצערי לא הצלחתי למצוא אותו ברשת, זה ממש חלק בתוך חלק ויש כזה מסילה שאפשר להזיז אותה בתוך החלק...ניסיתי למצוא תמונה...לא הצלחתי זה נמצא בדיוק מתחת לדשבורד, הוא פירק את תא הכפפות ראיתי.

אולי זה החלק ופשוט בצד השני זה המסילה? (מן מסילת פלסטיק בתוך פלסטיק החלק עצמו)

הלוואי והייתי יודע איך למצוא את זה ברשת, ישבתי על זה כל הלילה.

החלק שאני צירפתי נמצא מתחת להגה בצד הנהג, לא בצד של תא הכפפות. אשמח אם תתן עוד פרטים ואולי אפילו תמונות ואסייע לך במציאת משמעות החלק. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...