Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,
אני מתכנן לצבוע כמה חלקים, ויש לי שאלה לגבי התהליך.

בגדול החלקים כבר צבועים, ומצב הצבע הנוכחי טוב, המטרה בעיקר לשנות צבע.

לכן אני מתכנן לדלג על ריסוס צבע בסיס (פריימר),  ופשוט לשייף טיפה ואז לצבוע מחדש בצבע הרצוי.

ההתלבטויות שלי בעיקר לגבי השיוף:

1. האם הייתם משתמשים בנייר זכוכית רגיל, או נייר מים (עם מים וסבון)? או לחילופין משתמשים בסקוטש?
  2. ואם נייר זכוכית/מים אז באיזה מספר הייתם משתמשים כדי להכין משטח כזה? (200, 500, 1000, 2000 וכו'... )

תודה

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

לא יודע למה אתה מנסה להגיע, אך תתחיל עם נייר מים 2000 ולאחר מכן סיים עם 3000.

קח בחשבון שבלי פוליש רב שלבי בסיום, הצבע לא יהיה חלק. 

• אחראי פורום
פורסם

כל נייר מעל 1000 כבר משמש לליטוש ולא הכנת משטח לצבע. מעבר לעבודה הקשה, לא באמת יווצר משטח עם חיספוס

מספק ע"מ לקבל שכבת צבע חדש.

בעיקרון מסיימים החלקת שכבת יסוד ב-400-600 עם מים. אם אתה חושש מזה, תעבוד עם 800 עם מים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא נראה לי שתהיה  אפשרות לצבוע בלי להסיר חלק מהצבע המקורי.

אם הוא רוצה עבודה לא יסודית, שישתמש בנייר מים יותר עדין, מקווה שיצליח להגיע למרקם הנכון. 

פורסם
ציטוט

לא נראה לי שתהיה  אפשרות לצבוע בלי להסיר חלק מהצבע המקורי.

אם הוא רוצה עבודה לא יסודית, שישתמש בנייר מים יותר עדין, מקווה שיצליח להגיע למרקם הנכון.

כן ברור לי שאני צריך להסיר חלק מהצבע על מנת ליצור משטח מחוספס לקראת הצביעה מחדש.

ציטוט

כל נייר מעל 1000 כבר משמש לליטוש ולא הכנת משטח לצבע. מעבר לעבודה הקשה, לא באמת יווצר משטח עם חיספוס

מספק ע"מ לקבל שכבת צבע חדש.

בעיקרון מסיימים החלקת שכבת יסוד ב-400-600 עם מים. אם אתה חושש מזה, תעבוד עם 800 עם מים.

ציטוט

לא יודע למה אתה מנסה להגיע, אך תתחיל עם נייר מים 2000 ולאחר מכן סיים עם 3000.

קח בחשבון שבלי פוליש רב שלבי בסיום, הצבע לא יהיה חלק.

אחלה, תודה על ההצעה, יש לי 500, אני אעשה ניסוי איתו.

נראה לי שאשתמש ב1000\2000\3000 בסוף עם מים וסבון אחרי שהצבע החדש מתייבש, ולאחר מכן פוליש.

• אחראי פורום
פורסם

לצבע בסיס (השכבה בעלת הגוון) לא עושים פוליש. אם תכננת לסיים עם לאכה, אז כן, הניירות בסדר הזה ואז פוליש.

אם לא תכננת לאכה, לא רק שאין צורך בפוליש, זה יהרוס את העבודה שלך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...