Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, צמיג חדש בן 1000 ק"מ בערך.

פגש מדרכה.

חלק דקיק מהדופן שלו פשוט נקרע. בעובי של מילימטרים בודדים. אבל אני חושש, כי זה מהדופן.

להחליף? זה בסדר?

אולי להחליף בצמיג החלופי ולשים את זה כספייר?

18d59106970fb3602168c1486cb00336.jpg730f8bd621929c7af4cea86f29393c75.jpg3ef989766378c2ce4f09cb7276a3ef5e.jpg28c149ed2f0d672017321d9b7fb020dd.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

מוקיר תודה על כך ששתפת את דעתך.

הג׳אנט לא מעניין. הבטיחות כן. לכן אשמח לקבל מענה לגבי הצמיג במידה ויש כאן מישהי או מישהו שיודעים.

פורסם

ג'אנט הוא גם אספקט בטיחותי ברכב. יכול להיות שגם אותו דפקת ברמה שהוא עקום ויפגע בך משמעותית. בכל אופן, לא נראה לי שאף אחד פה עובד במפעל של מישלין כדי להגיד לך אם פגיעה בדופן של 3 מ"מ משפיעה על בטיחות, לכן כדאי שתיגש למכון טסטים או פאנצ'ר מאכר שאתה סומך עליו לקבל חוות דעת מקצועית.

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה לכם.

הג׳אנט נשרט בלבד, אין בג׳אנט שרוט שום אספקט בטיחותי. במידה ולא אקבל כאן תשובה אפנה למוסך, אך הפורום הזה הוכיח עצמו כמקום עם הרבה ידע מקצועי ואם זה יכול לחסוך לי נסיעה ואי-נעימות של לצאת באמצע יום עבודה - מה טוב.

אני מכיר שלא מתקנים פנצ׳רים בדופן, לכן חושש מהקריעה הזו.

לא מכיר מקום אמין שלא ינסה להשחיל אותי בצמיג חדש, לכן מתייעץ בפורום שכל מהותו היא ייעוץ.

המשך שבוע נעים.

פורסם

לפי התמונות לא נראה שהצמיג נפגע. אבל תמיד כדאי לקבל חוות דעת מאיש מקצוע שאתה מכיר. (תמונה לא תמיד מעבירה את המצב האמיתי)

פורסם

על פניו ולפי איכות התמונה לא נראה שיש בעיה.

שים לב לבריחה של אויר בכל זאת ולרעידות בנסיעה כדי לוודא שלא עשית נזק לג׳אנט.

בהזדמנות תכנס לפנצריה שאתה סומך עליה לחוות דעת נוספת, אולי יש שם משהו שלא ראינו בתמונה.

פורסם

בשפשוף שסימנת נראה על פניו סביר - למרות שגם אני מצטרף להמלצות לקפוץ לפנצ'ריה שאתה סומך עליה ולוודא זאת.

מצד שני החתך הזה היה מדאיג אותי הרבה יותר (אם הוא באמת יים וזה לא סתם לכלוך):image.png.693929b7980f68cef5fe789b81469be1.png

פורסם
לפני 1 שעה, nathun כתב:

בשפשוף שסימנת נראה על פניו סביר - למרות שגם אני מצטרף להמלצות לקפוץ לפנצ'ריה שאתה סומך עליה ולוודא זאת.

מצד שני החתך הזה היה מדאיג אותי הרבה יותר (אם הוא באמת יים וזה לא סתם לכלוך):image.png.693929b7980f68cef5fe789b81469be1.png

זה שפיץ בצמיג מתהליך הייצור....  לא חתך.
החלק שנפגע לא משמעותי לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 1 דקה, אייל כתב:

זה שפיץ בצמיג מתהליך הייצור....  לא חתך.

נכון :) במבט שני זה באמת בולט החוצה...

• תוכן חדש...