Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד 

חברים שלום 

לצורך בדיקה, אשמח לקבל פרטים( כאן, או בה"פ) מבעלי פורד מונדיאו /גלקסי /אסמקס( בעבר או בהווה) עם הגיר הרובוטי(DCT450) שביצע שיפוץ לגיר באחד המוסכים מורשי היבואן של פורד ונאלץ לבצע תיקון חוזר עקב נזילה או כל בעיה אחרת, בתקופת האחריות או לאחריה. 

תודה מראש 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני רק יכול למסור לך עדות שמיעה מנציג השירות כששיפצו לי את הגיר -

במהלך ההתקנה של הגיר המשופץ גילו שהוא נוזל ונאלצו לשלוח אותו בחזרה כדי שהחבר'ה יעשו/יסיימו את השיפוץ כמו שצריך. זה יצר עיכוב של יום נוסף לפחות, כצפוי, אבל בינתיים השיפוץ מחזיק (עוד מעט שנה). אין לי פרטים נוספים או מדויקים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בס"ד

יש חבר עם מונדיאו שכבר 5 פעמים! הורידו והרכיבו את הגיר בתוך שנת האחריו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...