Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב.

לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה ברכב. כל פעם שאני לוחץ על הברקס (ומדגיש, רק כשאני לוחץ על הברקס. אם אני עוזב לגמרי את הגז ולוחץ, אני לא בטוח שזה קורה) ואז רוצה ללחוץ על הגז, דוושת הגז קופאת ויוצא מצב שאני צריך ללחוץ עליה טיפה יותר בכוח, מה שגורם לקפיצת טורים מינורית (+500 סלד מכמה שרציתי) ולקפיצה גם של הרכב. מישהו נתקל בזה פעם ויכול להכווין אותי מה לנסות? בתכלס אפשר לנסוע ככה, זה לא שהגז תקוע וגורם לי להגיע ל5000 סלד, אלא מרגיש כאילו איזה פלסטיק תופס את הדוושה מללחוץ עליה ברכות.

הרכב הינו מיצובישי לאנסר 2008 הדור החדש.

תודה מראש.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

מה? לא...

התכוונתי שנניח אתה מאט לקראת מעבר חציה / במפר / כל דבר אחר באמצעות הברקס, ולאחר מכן כשאתה רוצה ללחוץ על הגז הדוושה קופאת (כשהרגל כבר לא על הברקס כמובן). ורק הדוושה של הגז קופאת, זה אף פעם לא קורה בברקסים.

לי זה מרגיש כאילו יש משהו תקוע כל פעם שאני רוצה לחזור ללחוץ על הגז. אבל אני לא ראיתי איזהשהו עצם או משהו במבט ראשוני, אז אני רוצה לדעת לאן לכוון / אולי יש פתרונות שיכולים לעזור לי להקל על זה.

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

לא ניסיתי כשהמנוע כבוי, כשאהיה באוטו אבדוק, אך לדעתי זה לא מושפע כשהמנוע כבוי.

כשאני לוחץ עליה רגיל, נניח האצה ואז שיוט, היא מתפקדת נורמלי. הבעיה קורית כשאני מרים את הרגל לגמרי מהגז ואז לוחץ שוב, או כשאני מאט לקראת משהו ואז לוחץ על הגז בחזרה.

זה נשמע ממש מוזר... יש לך אולי כיוונים כלשהם במקרה לאן זה עשוי להוביל?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

אם הבעיה היא פיזית נטו, כלומר הדוושה פיזית נתקעת בתחילת מהלכה(וזה יקרה כמובן גם כשהמנוע כבוי) הייתי ממליץ להתחיל עם גירוז של דוושת התאוצה (ממליץ לחכות לחבר פורום אחר שימליץ על חומר רלוונטי, לדעתי צריך להיות ספריי גירוז מבוסס סיליקון).

ברכב ישן שהיה לי גירזתי עם wd40, לא בטוח שמומלץ אבל סידר לי בעיה דומה.

ממליץ לחכות לעצה ממישהו שיותר מבין כי הניסיון שלי הוא מתקלה דומה ולא מעבר.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

הבנתי. קודם כל תודה רבה על התשובה. אתה יכול לשתף איזה רכב זה היה ומה הרגשת? כי אם מחר בבוקר אני אגלה שגם כשהמנוע כבוי זה קורה.. אני רץ לקנות את החומר הזה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

הייתה לי יונדאי i20 שעל הציר של הדוושה הצטבר הרבה לכלוך וזה גרם לתנועה לא חלקה של הדוושה, מה שגם התבטא בקפיצות כי הייתי צריך ללחוץ חזק בחלק ממהלך הדוושה, ואז היא השתחררה במכה מה שגרם למכת גז. הלכלוך ממש תקע את הדוושה כך שהייתי צריך ללחוץ חזק יותר (יחסית) כדי לשחרר אותה.

אם זו הבעיה (דוושה שהמהלך שלה לא חלק) יכול להיות שזה אותה בעיה, וכל מה שצריך זה רק לגרז את הציר.

ממליץ לחכות לחברי פורום עם ניסיון עם הרכב הספציפי או לפחות המלצה על חומר גירוז מתאים ל דוושת גז.

• תוכן חדש...