Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שחיצונית נראה טוב ובפנים יחסית מפנק בתקציב 130-160 . כמובן תלוי בעוד משתנים . 

הולך לראות מחר אינפיניטי Q30 מה דעתכם ? איך העלויות אחזקה של הרכב ? אמינות ? 

אהבתי את הרכב חיצונית בגדול. נראה מסיבי ומרשים . 

מה דעתכם הכללית ?

תודה חברים .

פורסם (נערך)

רכב מיושן וסתמי.הרכב נוקשה ומרגישים כל סדק בכביש,הוא לא מבודד מרעשים היטב בנסיעה בכביש בין עירוני,הוא צפוף,התא נוסעים ממש מיושן ורואים את זה,תמצא לך חלופה אחרת,המנוע דווקא חזק אבל זה לא מספיק,אני די אוהב את הרכבים של אינפיניטי אבל לא את זה.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Ron.P כתב:

רכב מיושן וסתמי.הרכב נוקשה ומרגישים כל סדק בכביש,הוא לא מבודד מרעשים היטב בנסיעה בכביש בין עירוני,הוא צפוף,התא נוסעים ממש מיושן ורואים את זה,תמצא לך חלופה אחרת,המנוע דווקא חזק אבל זה לא מספיק,אני די אוהב את הרכבים של אינפיניטי אבל לא את זה.

תודה על התגובה. איזה רכבים היית ממליץ ? האמת אני קצת אבוד בחיפוש אשמח לקבל עזרה.

פורסם (נערך)

לקסוס (מותג היוקרה של טויוטה) - אם אתה מוצא דגמים שנראים לך, אז עדיף.

בכללי הרכבים נוחים, אבל מנועים פחות חזקים מאינפיניטי, ויש גם היצע מנועים היברידיים, מה שאומר חסכון בדלק בעיקר בעיר.

לרוב ,האיכות באה על חשבון המרחב, כלומר הרכבים נחשבים לצפופים יחסית, אבל כאמור, נוחים ומרגישים איכותיים.

במחירים אלו מדובר ברכבים משומשים, אבל הרכב נחשב לאמין כמו טויוטה (עם מחירים בהתאם למשומשות), ככה שאין ממה לחשוש - כמובן כל עוד אתה בודק את הרכב בנסיעת-מבחן ולוקח לבדיקה מקצועית.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי ntd
תיקונים
פורסם

ממליץ לבדוק אם אאודי A3 e-tron נכנסת בתקציב.
מדובר בגרסה פלאג אין הייבריד של הA3 שמעבר לטווח נסיעה מסויים על חשמל בלבד הגיעה מאובזרת למדי ולדעתי נראת טוב + בעלת תא נוסעים איכותי ויפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• מעניין 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, shakedi כתב:

ממליץ לבדוק אם אאודי A3 e-tron נכנסת בתקציב.
מדובר בגרסה פלאג אין הייבריד של הA3 שמעבר לטווח נסיעה מסויים על חשמל בלבד הגיעה מאובזרת למדי ולדעתי נראת טוב + בעלת תא נוסעים איכותי ויפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה על התגובה. קיבלתי היום הצעת מחיר שאני מצרף כאן עבור אינפיניטי Q30S שנת 2018 0 קמ 211 כ"ס  ב180 אלף שח . אני ירשם כיד 2 בגלל שהרכב ישב יותר משנה אצל היבואן .  מה דעתך על ההצעה ?

לגבי הA3 פחות אהבתי את המראה החיצוני שזה אחד הדברים החשובים עבורי.

אם יש רכב שבחיצוניות שלו באזור של הQ30S אבל עם תא נוסעים יותר איכותי אשמח לשמוע .

הA3 ירדה בגלל העיצוב החיצוני.

בתאכלס ביצועים לא מדבר אליי יותר מדי. חשוב שיהיה מנוע חזק אבל זה לא עדיפות ראשונה.

התקציב התעדכן לאזור 160-180 אלף שח  .

Untitled_13052020_170806(1).pdf

עריכה אחרונה על ידי ifrah
  • תוכן חדש...