Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם ,העשירי לחודש קרב ובא ...והרי מה יותר כיף מלקבל משכורת ולהוציא הכל על האוטו ?! :p

בקיצור ...אחרי החזרת החובות ,ביטוח ועוד כמה דברים ...נשאר לי כמאתיים שקל לבזבוז על האוטו ...והאופציות הן כדלקמן :

*לרכבי (סוויפט 86) הורכב בעבר שתי מדבקות כהות על המשולשים האחוריים ...ובגלל הנסיונות הרבים להדביק חומר זה כראוי ,בוזבז כמחציתו ולא נותר מספיק כדי להדביק גם על החלונות האחוריים ...פעולה שכל כך רציתי ...

במאתיים ש"ח שברשותי אני יכול לקנות חומר נוסף לחלונות האחוריים ובכך להכהותם ...ובנוסף לכך אני רוצה לקנות גם וילון שחור לחלון האחורי ...

*אופציה שניה אפשרית היא רכישת זוג פנסי ערפל עגולים שעולים כמאה ושבעים ש"ח ....

דבר יפה ,שימושי ,ומכסה מכה על הטמבון...

*אופציה אחרת היא לרכוש זוג רמקולים נוסף שישמשו כרמקולים אחוריים ,רמקולים אלה יעלו מאתיים ש"ח (רשום על גב האריזה 6/9 ,אין לי מושג מזה אומר )

*אופציה רביעית ואחרונה היא רכישת פס קישוט כסוף + זוג מדבקות שמדביקים על הטמבון (BUMPERS משהו ..) .... דבר יפה ,פחות שימושי ,ויקר יחסית לתפוקה ולהנאה אותה יספק ...

הוקצור מספיק שפה גבוהה .... בת'אכלס ,מה אתם אומרים ?! :D

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

FUCK ...ניסיתי לחשב כמה יצא לי אם כל חודש מתווספים להם עוד מאתיים ...

עזוב לא חשוב ...

למישהו יש אולי הצעה קצת יותר רצינית ?!?

פורסם

תקנה פנסי ערפל, רק לא את הגדולים העגולים.

באוטו דיפו יש קטנים אובליים שמאירים יפה מאוד, ועולים איזה 80 שקלים.

פורסם

תקח את רכבך, תרביץ סיבוב, תחנה, תתרווח ל במסעדה טובה ותרביץ ארוחה.

חבל להשקיע ברכב מיושן, עדיף לחסוך את הכסף על כל צרה שלא תבוא-והיא תבוא :wink:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תקח את רכבך, תרביץ סיבוב, תחנה, תתרווח ל במסעדה טובה ותרביץ ארוחה.

חבל להשקיע ברכב מיושן, עדיף לחסוך את הכסף על כל צרה שלא תבוא-והיא תבוא :wink:

עמית

מסכים עם כל מילה.

אבל אם אתה מתעקש, אז "פנסי ערפל".

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זמנית אתעלם ממה שאמרת לגבי האוטו (מיושן או משהו כזה ...) ...כנראה לא הבנת - אבל הסוויפט 86 שלי עבר כרגע צביעה ...עברתי בקטלוג של סוזוקי וגיליתי הצבע החדש של הרכב שלי הוא הינו הצבע שהיה צבוע האוטו כשיצא מהמפעל ...

מה גם שאני משקיע על המנוע והכל ..... חודש הבא אני הולך לפירוק לקנות מנוע חדש (בסביבות ה600-700 שקל ) ואת העבודה עושה לי חבר בחינם.

לגבי הפנסים הזולים ,אני מחפש משהו שיראה טוב .... לגבי התאורה שהדבר הזה יפיק ,לא כזה משנה לי ....

מה גם שכל הכוונה של הפנסי ערפל האלה היה שמין צלקת תיקון מכוערת על הטמבון ...דבר שהפנסים הקטנים שמדביקים על תחתי הטמבון לא יעשו ...

הייתי באוטו דיפו ,גיליתי שני סוגים של פנסי ערפל , האחד גדול ומאסיבי כמו של הג'יפים - בא בצבעים של לבן וצהוב

והשני הוא הקטן והזול שבא בתחתי בטמבון ...

למישהו יש מושג אם יש סוג אחר של פנסי ערפל ???

אני מחפש משהו כמו של הג'יפים ,רק לא כזה גדול ....

הפנסים הגדולים האלה יכבידו לי על הטמבון...

• תוכן חדש...