Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר תאונה (כנראה בגלל זה נמכר עם 50,000 ק"מ)

הוחלפו: כנפיים, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנסים קדמיים

לפי הבודק בקומפיוטסט - החלקים שהוחלפו לא משמעותיים ולא מעניינים,

הדבר היחיד שמשנה לו זה הטורבו והקורוזיה המדוברת שם.

בעל הרכב דרש 75,000 כאשר המחירון המשוקלל לפי התוני הרכב הוא 77,000

מנהל המכון אמר לי להתחיל לדבר איתו מ 65,000 ומטה והדגיש שלדעתו הרכב במצב טכני מצוין והרכב עצמו יפה.

האם בכלל לגעת ברכב כזה?

כמה להפחית עבור ההערות ?

WhatsApp Image 2019-12-29 at 14.24.16.jpg

פורסם (נערך)

אתה יודע שב vw יש דגמים שהמחשב כריות אויר נמצא מקדימה מאחורי הפנס ולפעמים נמצא קרוב לידית הילוכים . בדקו את המערכת הזו ? כריות נפתחו ?

שלא תגמור כמו מוטי בננה מציריך ( שקנה מרצדס A200 עם גג מעויין וכרית אויר מפונצרת).

בדקו מותחן תפס חגורה (נפץ)?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הייתי מבקש הסטורית טיפולים מלאה (ניתן לקבל במייל עי פניה מבעל הרכב, לוקח למוסך שמתמחה ביצרן, שיבדוק כמו שצריך ויחבר מחשב רכב. הוא יותר יכיר מצב משאבת מים וטורבו.

בחלק מרכבי VAG יש בעיות במשאבת מים.

כדאי לנסוע קצת ברכב כדי לראות שלא נדלקת נורת תקלה שהיא.

פורסם

נראה שהרכב עבר תאונה מאוד קשה מקדימה, הרבה דברים יכולים להשתבש אחרי תאונה שכזאת.

לא יודע מה איתך אבל אם אני מוציא 75 אלף שקל על רכב, אין מצב שאני קונה רכב שעבר תאונה!

יש כאלה רכבים כמו זבל, מה אתה צריך להתעסק עם רכב שעברת תאונה? לך תדע איזה בעיות יצוצו אחרי כתוצאה מזה.

אגב, המחירון המשוקלל כולל את ירידת הערך של התאונה?

(Daihatsu Sirion 07 (SOLD

(Mazda 3 Active 08 (OWN

פורסם
אתה יודע שב vw יש דגמים שהמחשב כריות אויר נמצא מקדימה מאחורי הפנס ולפעמים נמצא קרוב לידית הילוכים . בדקו את המערכת הזו ? כריות נפתחו ?

שלא תגמור כמו מוטי בננה מציריך ( שקנה מרצדס A200 עם גג מעויין וכרית אויר מפונצרת).

בדקו מותחן תפס חגורה (נפץ)?

אני לא יודע אם בדקו. אמורים לבדוק?

אם אצלם את כל דפי הבדיקה זה יעזור?

מי יכול להגיד לי בצורה אובייקטיבית אם נפתחו כריות או לא? יש מסמך לזה אם אני מבקש עבר ביטוחי + היסטורית טיפולים?

נראה שהרכב עבר תאונה מאוד קשה מקדימה, הרבה דברים יכולים להשתבש אחרי תאונה שכזאת.

לא יודע מה איתך אבל אם אני מוציא 75 אלף שקל על רכב, אין מצב שאני קונה רכב שעבר תאונה!

יש כאלה רכבים כמו זבל, מה אתה צריך להתעסק עם רכב שעברת תאונה? לך תדע איזה בעיות יצוצו אחרי כתוצאה מזה.

המחירון הוא 77,000

אני מכוון ל 60,000

אין רכבים כאלה כמו זבל.

ב 75,000 אתה מוצא רכבים כאלה שעשו 80,000 ק״מ

וזה עוד נחשב ״שמור״

רכבים שעשו 50,000 ק״מ ללא תאונה - יעלו סביב 80-85 אלף שח

השאלה מה עוד יכול לצוץ? הרי הרכב תוקן וחייב להיות מתוקן עד לרמה שהוא בטיחותי ותקין לגמרי (הרי הביטוח תיקן)

לא?

אם אנחנו מתקנים את כל הליקויים שהתגלו מה עוד יכול להיות ?

פורסם (נערך)

לפעמים בדו"ח שמאי של התאונה יש צילומים או תיעוד למצב הכריות. הבעיה שקשה להשיג אותו .

בעיקרון בדיקה של כריות אויר דורשת מוסך מומחה לגרמניות כי אלו דברים שלא "רואים או שומעים"

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בעל הרכב טוען שהבן שלו נכנס לצומת ופוצץ את הפרונט. בסדר.

קשה למצוא סופרב במצב טוב ומחיר זול : בסדר.

ניתן להכשיר את השרץ במחיר המתאים אבל זה ידרוש יותר ממכון בדיקה בבאר שבע ולו רק כדי לאשש את סיפור המעשה .

בהעדר תמונות מהתאונה, אתה צריך לקחת את הרכב למומחה פולקסוואגן שיעריך את הרכב ומצבו אחרי ששמע את הסיפור .

אני הייתי מבקש לראות גם איך הבן הולך.

ברור לך שהמחיר ישקף גם את הקושי שלך במכירה עתידית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אתה מחפש צרות בכוח , תמצא אותם מהר מאוד ברכב הזה.

תתעקש לקבל דו"ח שמאי מפורט + פירוט תיקון מלא של המוסך.

צמיגים + טורבו + נזילות ממשאבת מים = 10,000 שקל .

עדיף למצוא רכב מטופל עם 80,000 ק"מ על השעון עם ספר טיפולים מלא ועבר נקי.

באופן אישי לא הייתי נוגע ברכב , בקטגוריה הזו הייתי הולך על מאזדה 6 , מהיכרותי עם מנועי 1.8 הללו ובכלל מהסופרב מדובר על רכב מרשים ומרווח אבל אמינות זה לא הצד החזק שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא.

הרכב לא עבר תאונה קשה מקדימה,או לא בהכרח לפחות.

הרכב חדש אז גם מנגיעה בפקק יוחלפו כל החלקים האלה.

הבעיה היא הטורבו,הייתי מוותר על הרכב בגלל זה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...