Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מקרטע פיגו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי פיגו 207 שנת 2012 57 אלף קמ השבוע נסעתי ומשכתי את אחד ההילוכים לטורים גבוהיים אחרי שעבר הילוך איך באתי לתת גז אפילו טיפה כל הרכב התחיל לקרטע לי וקיבלתי מעין מכות מהגיר עצרתי בשוליים ניסיתי לכבות ולהניע שוב את הרכב שמתי דרייב ואפילו טיפה גז והרכב מקרטע וממש אי אפשר לנסוע גם שנתתי טיפה גז כל הרכב קירטע דוממתי מנוע פתחתי מכסה מנוע נתתי לרכב להתקרר אחרי כרבע שעה נסעתי לאט ורגוע והכל היה בסדר מאז שנסעתי זה היה מאוד בעדינות בלי למשוך הילוכים ובלי להעלות טורים יותר מידי מישהו נתקל בזה פעם או שמכיר את התקלה??

אמרו לי זה בעיה בגיר אבל הגיוני ב57 אלף קמ? הרכב בקושי נסע

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

נשמע שהרכב עבד על 3 בוכנות.

היתה נורית תקלה שנדלקה? כדאי לגשת למוסך שיקרא את הקוד שנשמר בזיכרון

ממליץ לך, אם אתה מהמרכז, לגשת למוסך גבע לדיאגנוסטיקה (חינם, שירות) והצעת מחיר

תושיה 24 תל אביב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...