Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

בטיפול קודם נאמר לי במוסך שצריך להחליף את הקלאצ' (לא ברור לי למה). אני חווה מעט בעיות - באופן נדיר הילוך רוורס קופץ בתחילת נסיעה (כשהאוטו קר) או שהילוך שלישי לא נכנס כמו שצריך (אולי אני לא דוחף מספיק? בדחיפה חוזרת נכנס. חוץ מזה אין בעיות והאוטו נוסע פיקס. האם יש לי בעיה בכלל?

תודה

פורסם

כנראה תקלת סינכרונים.

לא מכיר שמישהו בארץ מחליף אותם. פשוט מעדיפים להחליף גיר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לרוורס אין סינכרון, ובדרך כלל כאשר הקלאץ' בסוף חייו מרגישים זאת בעיקר בשילוב לרוורס וראשון. לגבי ההילוך השלישי, יתכן שזה נובע עקב צורת נהיגה, סינכרון, קלאץ' או כל התשובות נכונות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
כמה עולה החלפת גיר?

הגירים האלו לא הולכים. 99% שזה קלאץ' אך אינך יודע לתאר זאת נכון.

הקושי בשילוב לרוורס זה סימן קלאסי לבעיית קלאץ'. אתה מנסה לשלב ואין הפרדה של הקלאץ' ואז הידית קופצת קצת החוצה.

בכל מקרה כאשר מחליפים גיר אז מחליפים קלאץ'.

כשיפרקו את הגיר, יראו שהקלאץ' גמור. החלפת גיר לדעתי זה סתם לשפוך כסף ללא סיבה.

100,000 ק"מ לקלאץ' זה יפה. יש כאלו שעושים הרבה יותר אך גם זה ק"מ יפה בעיקר עם הנסיעות בעיקר בתוך העיר או בפקקים.

פורסם
לא קופץ חזרה. קופץ לאנשהו (הידית ברברס) אולם הרכב לא נוסע. די נדיר וקורה כשהרכב 'קר'. ממש שומעים מעין 'פאק'
זה קורה בשילוב? כי מההודעה הראשונה אפשר היה להבין שזה קורה אחרי שכבר שילבת.

אם זה בשילוב, אז כמו שאמר אסי, סימן להפרדה לא מלאה של הקלאץ'.

אין קושי בהורדת הילוכים במיוחד בסל"ד גבוה?

פורסם

אתמול הייתה לי נסיעה ארוכה עם הרכב. השילוב הראשון של הילוך שלישי לא צלח כמו שצריך ודרש הכנסה מחודשת. כל השאר, הורדת הילוכים, החלפות וכו' היו בסדר גמור. זוגתי שאינה מיומנת בגיר ידני (חזרה עכשיו לנהוג על כזה) לא מתלוננת על בעיות בכלל..

אני נוהג בעיקר בבן עירוני, אולם לדעתי הידיים הקודמות היו בעיקר עירוניות..

במידה וזה קלאצ', האם אפשר למשוך את התקלה עד שזה יתקלקל לגמרי?

• תוכן חדש...