Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205/55/16

TDI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם חדש וגם דגם מחליף של 914 שאתה כבר לא אמור למצוא אלא אם נשאר מלאי, לא מזמן בדקתי וה-310 עדיף בכל מקרה וקצת יקר יותר מה-914.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכבתי זוג כזה ב "דורון לדרך" בראשלצ .

הם היו הכי זולים בטווח נסיעה של עד 20 דקות מהבית . יש לי מידה מגעילה ברכב של אשתי מה שקצת מייקר ככה שאין לי מחיר לתת לך. אצלך זו מידה סטנדרטית שמאד נפוצה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

בסדר לא מחייב - גלגלי המגן בבית דגן, צמיגי שואף ברמת גן, צמיגי אנטון חנניה ביפו.

עם שלושתם מומלץ בחום לתאם מראש בדיוק מה שאתה רוצה, ולא להגיע ולהסתמך על מלאי קיים.

ואפשר גם אונליין דרך היבואנים/מתווכים. אם בפאלקן עסקינן, אז טיירקלאב הם היבואנים.

ניתן להוסיף לרשימה הנ"ל את אוטוטייר, פרימיום טיירס, ראלי צמיגים.

עריכה: לגבי דורון לדרך, הדעות חלוקות בפורום, בשל מקרי עבר הקשורים לרמת השירות שלהם. אולי השתנו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

רכשתי לאחרונה את הפאלקן בדורון לדרך, יצאתי מרוצה.

גם גלגלי המגן מומלצים, אך למיטב ידיעתי הם לא מחזיקים פאלקן. (כן מחזיקים מישלן וגודייר במחירים זולים)

• תוכן חדש...