Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי מאיביי ממוכר שבארות הברית, לגו במשקל, המחיר היה זול מאוד.

המוצר הגיע כמו שפורסם, עם מגוון גדול של חלקים.

אני חושב שהערכות שנותנות לבנות רק מודל אחד או 2 לא שוות יותר מידיי.

אשמח לקבל קישור למוכר הזה

פורסם
מה אז? נשאר לקשט את המדף? הרי אם זה דגם מסוים, אין מה להרכיב פה משהו חדש

סבבה, מסיימים לבנות, מקשט את המדף שבוע, אחרי שבוע כבר לא מעניין, אפשר להוריד מהמדף, ובחזרה לקופסה, לפרק, להרכיב וחוזר חלילה.

סמוך על הילד שיידע להרכיב משהו חדש מאותה ערכה בדיוק. :-)

אם בערכה יש דמויות אז בכלל, צפה לשחזור מתמשך של סצנות מהטלוויזיה או החיים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל לכל דגם יש גם הוראות לדגם נוסף, ויש עוד הצעות לדגמים על האריזה שניתן לבנות מהחלקים אבל בלי הוראות, לפתח את הדמיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי לגו שאני קיבלתי בירושה כשהייתי קטן מבני דודים גדולים יותר וכרגע הם אצל הילדים שלי, כלומר, חלקים בני יותר מ50 שנה. לדעתי המשחק הזה בהחלט שווה את המחיר שלו ומבדיקה שלי ההפרש בין הארץ לחו"ל כולל משלוח כבר לא משמעותי.

ברוסיה יצא לי לראות מחירי רצפה, לגו טכני שעולה בארץ 1000 שקל עלה שם 450. אז אם מישהו נמצא שם שווה להביא ביחד איתו.

פורסם

לגמרי.

הייתי מוסיף עוד כמה משחקים בסגנון.

ודרך אגב, ללגו גם משחקים שמתאימים למבוגרים. לא שיחקתי בהם אי פעם, אבל מישהו מכיר את תחרות FIRST, שאאל"ט מבוססת על לגו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בארץ אין מצב כי ידוע לי שהמחירים פה מופקעים. ובכל זאת, בודק גם באתר של לגו ובעוד אתרים, ומחיר למשל של פקקטה לגו דופלו 71 חלקים עומד על $50 ללא משלוח. מגיעים פה למעל 200 שח ללגו מסכן של 71 חלקים שאני מניח שעם קצת עזרה מאבא/אמא לא יקח יותר מדי זמן לסיים אותו. לא ידעתי שזה תחביב יחסית לא זול.

מחירי המשלוח בדרכ מוגזמים מאוד

מכיר את הלגו במשקל של פעם. היום יותר נפוץ הערכות האלו וזה מה שרציתי לקנות לה. בגלל זה אני שואל, קניתי דגם מסוים שאני רוצה, מגרש משחקים נגיד. סיימנו להרכיב. מה אז? נשאר לקשט את המדף? הרי אם זה דגם מסוים, אין מה להרכיב פה משהו חדש

לגו שודדים, המחירים בארץ מופקעים, הדואר בחול גנבים, אין מה לעשות עם זה אחרי ההרכבה...וותר על הרעיון, תן לה קרטון חלב ריק לבעוט בו, הרבה יותר זול ונשאר כמעט לנצח...:wink:

בנוגע ללקשט את המדף... היא קוראת כל יום את כל הספרים שיש לה על המדף?

צופה בכל קלטות הילדים שעל המדף?

לובשת את כל החולצות שבארון?

אני מבין שפאזל בטח לא תקנה בקרוב :wink:

אני לא סתם מציק לך, תחייך, קח את החיים בצורה יותר חיובית בלי לראות גנבים ושודדים בכל מקום ותאמין לי, זה רק לטובתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסוף כולם גנבים, מוכרים לך דברים שאתה צריך בכסף במקום לתת מתנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעבר להערה הקולעת של בגירה, צריך גם להבין *מה זה* לגו,

או לחלופין, להבין אילו קטגוריות של משחקים קיימות בשוק.

באופן גס, הייתי מחלק את המטרות החינוכיות של לגו ל-2:

1. הרכבה פרועה כיד הדימיון

2. מעקב מדויק אחרי הוראות

שתי תכונות נפרדות לגמרי.

אצלנו יצא שהדופלו משמש ליצירה של כל מיני כיסאות / חרבות / מגדלורים / בתים / you name it באופן חופשי,

ואילו בלגו - שהוא אוסף של ערכות עם הוראות - המטרה היא להבין את ההוראות ולעקוב אחריהן.

- - - - - - - - - -

בשביל ליצור באופן חופשי הילדים לא ממש זקוקים לך חוץ מכמה הכוונות פה-ושם של צורות עדיפות מבחינה הנדסית,

ואילו במעקב אחרי הוראות אתה בהתחלה יושב איתם שלב-שלב ומסביר *איך* מסתכלים על ההוראה ואין מקישים מכל צעד

מה צריך להתחבר לאיפה. אחרי כמה עבודות הרכבה משותפות אתה מגיע למצב ששני הבנים (6 ו-5) מרכיבים לבד

ערכות חדשות שהם מקבלים במתנה מהסבתא. למדו שפה חדשה, חידדו קשר עין-יד, מה שתרצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בטוח שתוכל למצוא הוראות הרכבה בגוגל למודלים מסויימים, תדפיס ותתן לילד, אם חסרים חלקים בערכה שלך אז הילד יצטרך ללמוד לאלתר.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...