Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות לילדה שלי לגו. הילדה בת 4. בארץ אין מצב כי ידוע לי שהמחירים פה מופקעים. ובכל זאת, בודק גם באתר של לגו ובעוד אתרים, ומחיר למשל של פקקטה לגו דופלו 71 חלקים עומד על $50 ללא משלוח. מגיעים פה למעל 200 שח ללגו מסכן של 71 חלקים שאני מניח שעם קצת עזרה מאבא/אמא לא יקח יותר מדי זמן לסיים אותו. לא ידעתי שזה תחביב יחסית לא זול.

אני מכיר איביי, THE HUT ו IWOOT. בשני האחרונים המבחר לא בשמיים. איביי יש יותר מבחר אך המחירים טיפה יותר יקרים. האם יש עוד אתרים?

פורסם

ניסית לבדוק באמאזון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם היה חבר פורום שמכר ל בה ו באיביי.

לגו זה דבר יקר, והיה כזה תמיד. אבל הלגו שלי מ-1961 עדיין שמיש. כולל הדגם של סוכנות פולקסואגן ותחנת דלק של BP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגרמניה המחירים סבירים, אם כי אל תצפה להבדלים משמעותיים.

אני משתדל להתמקד בלגו עם החלקים הקטנים, יש בדר"כ שקיות לגו קטנות, 20-50 חלקים, עולות 4-5$

בארץ לפני כחודשיים קנו לילדים שלי מתנה 2 לגו בינוניים ב 300 שח, בהמרה ליורו המחיר נשמע אפילו יותר טוב מגרמניה.

פורסם

אני קניתי מאיביי ממוכר שבארות הברית, לגו במשקל, המחיר היה זול מאוד.

המוצר הגיע כמו שפורסם, עם מגוון גדול של חלקים.

אני חושב שהערכות שנותנות לבנות רק מודל אחד או 2 לא שוות יותר מידיי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

הבדלי המחירים ביחס לארץ קטנים ולרוב לא מצדיקים את הטרחה, אלא אם כן אתה מכיר מישהו שפיזית טס למקום מסוים ומביא איתו במזוודה.

בנוגע למחיר - שווים כל שקל. הלגו שלי מסוף שנות השבעים ותחילת השמונים לא רק קיים, אלא עובד ומתפקד כמו ביום הראשון. תנסה לחשוב טוב טוב איזה כלי אתה מכיר (מילא צעצוע, כלי, כלי אמיתי) מחזיק מעמד חמישים שנה.

תנסה לחלק ערכת לגו ב-300₪ ב-50 שנה ותראה כמה יצא, בהשוואה לצעצועים חד פעמיים ממקס סטוק שמחליפים פעם בשנה במקרה הטוב. יוצא זול יותר!

מהתנסות עם חיקויים סיניים למיניהם - זה לא זה.

ההוראות גרועות והפלסטיק קשיח ופריך - בדיוק ההפך מהשילוב של דיוק מושלם ביציקה וגמישות קלה של הפלסטיק של הלגו המקורי. מהנדסים גאונים.

עריכה:

אין דבר כזה "לסיים אותו". מפרקים ומרכיבים מחדש משהו חדש. אצלנו מאוד פופולריות הערכות של "3 ב-1" - שבהן מאותם חלקים יש 3 חוברות הרכבה שונות, בעיקר וריאציות של כלי רכב. ואז זה עובר לקופסה/מזוודה גדולה שבה מאלתרים בסגנון חופשי :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז תדלק על השלב הזה ותקנה לגו במשקל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

הזכרתי את הלגו שלי משנות ה-60 - מרביתו נרכש כערכות של חלקים מסוג מסויים: אבנים מלבניות רגילות, משופעות לגג רעפים, חלונות ודלתות, תאורת פנים (אבנים שקופות עם נורה שחוברה לסוללת 4.5V שטוחה) ועוד הרבה מאד סוגים. היו גם ערכות נושא בודדות, כמו המוסכים שהזכרתי. והיה לוח "רחובות" להעמיד עליו בתים וציור של כבישים להסיע עליהם את המכוניות (אבל היו לי מטשבוקס, יותר גדולות מאלה של לגו).

מה שהיה טוב בערכות האלה הוא שהבניה היתה חופשית, כיד הדמיון, ולא לפי תוכניות.

כל החלקים האלה, חוץ מלוח הקרטון, שרדו עד היום, אם כי בפעם האחרונה שבדקתי גמישות הפלסטיק החלה לאבד.

ארגזי הדופלו והלגו של הבנים שלי (משנות ה-90) כנראה במצב חדש אחרי למעלה מ-25 שנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר את הלגו במשקל של פעם. היום יותר נפוץ הערכות האלו וזה מה שרציתי לקנות לה. בגלל זה אני שואל, קניתי דגם מסוים שאני רוצה, מגרש משחקים נגיד. סיימנו להרכיב. מה אז? נשאר לקשט את המדף? הרי אם זה דגם מסוים, אין מה להרכיב פה משהו חדש

פורסם

אצלי הם משחקים עם זה, ואז חלקים נופלים והולכים לאיבוד

בגלל זה התחלתי לשים את זה על המדף (ייעודי), גאווה לילד שהוא בנה את זה.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
מכיר את הלגו במשקל של פעם. היום יותר נפוץ הערכות האלו וזה מה שרציתי לקנות לה. בגלל זה אני שואל, קניתי דגם מסוים שאני רוצה, מגרש משחקים נגיד. סיימנו להרכיב. מה אז? נשאר לקשט את המדף? הרי אם זה דגם מסוים, אין מה להרכיב פה משהו חדש

עזוב מה נפוץ, ילדים מפיקים הרבה יותר תועלת עם תפזורת מאשר ערכה.

נכון, יש בערכה ערך מוסף של למידת קריאת הוראות ושרטוטים ובסוף מקבלים גם משחק עם פעולות כלשהן,

אבל לדעתי חשוב ומהנה יותר להפעיל דימיון ולבנות מה שבראש שלך.

לילדים שלי יש כמה ערכות של מכוניות וכמות מכובדת של תפזורת. התפזורת מנצחת בגדול.

באמת משחק יקר אבל גם הערך הכללי שלו לילדים הוא פרייסלס. משחק אלמותי וגאוני בפשטותו.

אבל ינעל העולם, פלטה שטוחה 30 על 30 ב-80₪.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...