Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מאז שהרכב ברשותי, מאזדה 3 2008. ישנן נקישות כמו מתכת , במהירות מעל 120 ובתנאי שמישהו יושב לי הנהג אז זה ממש מורגש... הרכב עובר טסט בלי בעיה והמוסך לא מוצא מה זה.

אין שום דבר תקול במערכת ההיגוי, נבדק חופש במוטות ייצוב , נשלל הרעיון של בולם כי זה רק במהירויות גבוהות וככל שאני יסע מהר יותר זה יופיע יותר , זה לא נשמע בסדר רציף כלשהו.

נבדק הבורג של המוט של הדשבורד שנמצא מאחורי סף הדלת. אבל כשאני מנסה להזיז את המוט זה לא זז.

נבדק בנסיעה ובוודאות זה בא מכיוון גלגל ימין ופורק כל דבר אפשרי שם מבתוך הרכב, פלסטיקה וכו' ובכל זאת לא זה.

ישנה אופציה שאולי נפל בורג או בוקסה או ביט בתוך הקורה אבל השאלה אם אפשר להגיע לשם..

בקיצור כל כיוון אפשרי יעזור.

בינתיים אני חי עם זה אבל זה די מציק

מודה על כל רעיון

עריכה אחרונה על ידי רוני והאונו
פורסם

הרעש מצד ימין קדמי בוודאות. נבדק תוך כדי נסיעה. לאחר פירוק חלקי מהדשבורד. הכיוון נשמע בבירור

פורסם

מה לגסי מייסב גלגל? ניבדק? תנסה למצוא כביש ישר בשעה בה התנועה בו דלילה ובצע תוך כדי נסיעה שמיניות קלות ורחבות כלומר תעביר מידי פעם את מישקל הרכב חצד ימין ותראה אם הרעש מיתגבר או מופיע יותר.

פורסם

נבדקו בעבר המייסבים במוסך ןהכל תקין אבל אבצע את הבדיקה הנ"ל בכל מקרה.

משנה המהירות הנסיעה?

פורסם

תבדוק בכמה טווחי מהירות. אם הרעש מצד ימין העברת המישקל תיעשה בסטייה שמאלה. הבעיה במייסבים שהם יכולים להראות סימני בלאי רק במהירות מסויימת ובהעברת מישקל עליהם ואין חוקיות ברורה לכך..אז אם בדקו את המייסבים שהרכב על הליפט הבדיקה לא תהיה שווה כלום במיוחד שהתופעות מופיעות בעומס ובמהירות גבוהה.

• תוכן חדש...