Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב סובארו גרנד-לאונה, כל 3 ימים צריך לחברו לכבלים כדי להדליק אותו. המצבר חדש הטעינה תקינה ולא נראית שום זליגה. הרכב נבדק במספר מקומות ולא נתגלתה שום בעיה.

למישהו יש רעיון ?

[email protected]

תודה

פורסם
אני סוגר הכל והרכב היה במוסך ראשי של סובארו
אז תפסיק לימתוח אותנו

הם מצאו משהו או לא

ועוד משהו אחרי ההתענה של הכבלים הרכב ניהיה בסדר או שזה מלווה אח''כ גם בפעולה לא תקינה של המנוע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אין להתייחס אל המצבר כחדש אלא אם הוא תקין או לא תקין וזאת יש לבדוק אצל חשמלאי בבדיקת מתח תחת עומס וע"י הידרומטר את רכוז האלקטרוליט שבמצבר (חומצה/מיים).

בדיקה שניה היא של טעינת האלטרנטור הן מתח טעינה והן זרם טעינה מכסימלי (ע"י מד זרם השראתי) כשמעמיסים את המצבר עם מכשיר בדיקת מצברים ובכך מאלצים האלטרנטור לייצר את מלוא זרם תפוקתו.

בדיקה שלישית הנה ע"י מד זרם השראתי דיגיטלי כדי לראות אם יש זליגת זרם גבוהה מדי כמו מאור תא מטען שנשאר דולק, אזעקה וכו'.

זליגת זרם מכסימלית הנה 0.3 אמפר. במקרה כזה המצבר יאבד כ 7 אמפר ביממה כשהרכב עומד ללא כל שמוש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום

הרכב היה במוסך הראשי של סובארו הם עשו את כל הבדיקות שציינתה ואמרו שהם לא מוצאים שום דבר לא תקין כמו כן הלכתי לאוטו דיפו מכיון שהמצבר שיש לי הוא מהם והם גם כן עשו בדיקות זליגה,טעינה,בדיקת תאים בעזרת מזרק וחיבור המצבר לסליל שכל הסליל נהיה בצבע אדום ונאמר לי שהמצבר תקין לחלוטין.

מה עוד אפשר לעשות???

תודה

פורסם

לא מצאו שום בעייה בסובארו ?!

אחרי נסיעה - האוטו מניע ?

מה זאת אומרת כל 3 ימים ? אחרי נסיעה ? לפני נסיעה ? אחרי עמידה ממושכת ?

איזה רעשים הוא עושה ? אם בכלל.

בן כמה המצבר ? האם בדקו אותו גם במוסך ולא רק באוטו דיפו ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בדקו את הרכב גם במוסך הראשי של סובארו בהרצליה . אם לא נוגעים ברכב 3 ימים האימבולייזר מהבהב (אחרי עוד יום הוא לא מהבהב) אני מצליח להקיש את הקוד ואז שאני בא להדליק אותו הוא משמיע רעש שמראה כאילו הוא מנסה להתניע אבל הוא לא מצליח ולאחר עוד נסיונות גם את הרעש הזה הוא לא עושה

פורסם
בדקו את הרכב גם במוסך הראשי של סובארו בהרצליה . אם לא נוגעים ברכב 3 ימים האימבולייזר מהבהב (אחרי עוד יום הוא לא מהבהב) אני מצליח להקיש את הקוד ואז שאני בא להדליק אותו הוא משמיע רעש שמראה כאילו הוא מנסה להתניע אבל הוא לא מצליח ולאחר עוד נסיונות גם את הרעש הזה הוא לא עושה
אם כך לפי דעתי הלא מחייבת והלא מקצועית, על פניו הבעייה נראית,זליגת זרם בלבד!

את הקביעה הסופית והמקצועית, אני אשאיר לבר סמכא בנושא, ידידנו רפי לין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שכבר אמרו פ החברים - ישנו צרכן של זרם שפורק את המצבר.

בהנחה שהמצבר הוא של 56 אמפר-שעה, והוא נפרק בשלושה ימים, כלומר 72 שעות, אזי הזרם הנצרך הוא כ- 0.7 אמפר, כלומר צריכת הספק של כ- 9 וואט.

מנסיון העבר, מדובר במנורה שנשארת דולקת - בדוק את תקינות מפסק מנורת תא המטען.

אצלי זו היתה הבעיה. המפסק היה קצר מדי, ודלת תא המטען לא לחצה עליו.

כנס לתא המטען, בקש ממישהו שיסגור אותך בתוכו ובדוק האם האור כבה.

אוהד.

פורסם

מהתאור המאד מפורט שנתת, ובהנחה שלא רק חברי הפורום מבינים משהו אלא גם אנשי סובארו ואוטודיפו, הסביר ביותר הוא שהזליגה מתרחשת כשהאזעקה או מערכת הנעילה במצב סגור, כלומר רק כשהרכב נעול קימת זליגה. המלצתי (אם לא נעשתה כבר בדיקה כזו) היא:

לחץ בדרך כלשהי על מתג ההגנה של מכסה המנוע (או נתק זמנית את החוט המגיע אליו) והשאר את מכסה המנוע פתוח ומורם. נעל את הרכב. במצב זה חפש זליגה בעזרת סוג כלשהו של אמפרמטר צבת (השראותי) וודא שהזרם הנצרך נמוך, לפי הערך שרפי כתב לך.

יהיה מעניין לקבל תאור של התקלה, כשתמצא.

יוסי

פורסם

ותוכל לוודא את נושא הזליגה ע"י חיבור אמפרמטר בין כבל המינוס, למינוס, כשכבל המינוס מנותק, ותראה שיש צרכן זרם.

אבל די מסתבר שהיו בודקים את זה בכל המקומות, לא מוזר שלא עלו על זה?

• תוכן חדש...