Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה העיקרית של הפרש המחירים הוא שאין עליהם מיסוי כבד כמו בארץ והכל בשחור כך שגם בזול הוא מרויח

וחוץ מזה גם להם יש רכבים מפירוק בדיוק כמו בארץ 

ואגב החלפים הגנובים מועברים לארץ למוסכים יהודיים ומולבנים דווקא כאן!!  ע"ע יחידת אתגר

משתדל לעזור

פורסם

לא בהכרח.. א. בבירור מקיף אפשר למצוא איכות ואמינות גם אצלם.

ב. גם אצלנו היהודים רבים מהפועלים ערבים מאיזשהו כפר..

ישנם גרועים וגנבים אבל יש גם כאלו ששוה להם האמינות

למשל שמעתי שבדירקדיס יש קבלן עבודות מוסך בשם עבד שהוא אמין וזול ומחזיר אוט פיקס

יש גם בחוסאן ע"י ירושלים

משתדל לעזור

פורסם

אישית אני מכיר אנשים רבים שמטפלים ברכבים בשטחים ומרוצים מאוד מהתוצאה, עוד לפני שדברנו על המחיר.

אוסיף שאני מכיר רבים שעברו מטיפול בארץ לטיפול בשטחים. לא מכיר הרבה שעברו מטיפול בשטחים לטיפול בארץ...

כמובן שאין זו המלצה כלל לשום צעד שהוא בכיוון, רק מציין דברים שראיתי ושמעתי.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

מכיר הרבה שמרוצי מטיפול בשטחים. עד שאתה מוצא בורג / ברגים בכל מיני מקומות.

אני אישית החלפתי אנטנה של רכב אצל מישהו ידוע באיזור שלי והיא לא עבדה אפילו פעם אחת נורמלי.

פורסם

מישהו שאתה מכיר אישית?

מישהו שאתה וחברים שלך מטפלים אצלו באופן קבוע וחבל לו להפסיד ערימה של לקוחות?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

המלצה שלי: תבררו טוב קודם. וגם לתת להם הרבה כבוד שבתרבות המזרח תיכונית שווה לא מעט חסכון כספי (אתה מוכשר - חרוץ - אמין..)

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, GR8Day כתב:

מישהו שאתה מכיר אישית?

מישהו שאתה וחברים שלך מטפלים אצלו באופן קבוע וחבל לו להפסיד ערימה של לקוחות?

הם  לא חושבים עד כדי כך. התשובה לשניהם היא כן.

פורסם

אני לא בטוח שהדוגמה שלך היא המייצגת את המקובל.

ובנוסף, אני מסכים בהחלט עם:

לפני 57 דקות, המחליף כתב:

המלצה שלי: תבררו טוב קודם. וגם לתת להם הרבה כבוד שבתרבות המזרח תיכונית שווה לא מעט חסכון כספי (אתה מוכשר - חרוץ - אמין..)

אני לא מכיר אותך בכלל ולא מביע דעה בשום אופן, אך יש אנשים ש... איך נאמר זאת? לא כ"כ יסתדרו במקומות האלו.

Today is a great day!

Just like every day...

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בקיצור - כן. 

באירוך - מתוך הפוליסה שח ביטוח ישיר:

SmartSelect_20210413-172127_Drive.thumb.jpg.b04e856366764feb0fae8501f225b22c.jpg

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה היא למה אתה מתכוון במילה "שטחים". אם תכנס לשטח A ויגנבו לך את הרכב - תצטרך לעבוד קשה מאד עד שתראה פיצוי אם בכלל.

בשטח C - אין בעיה בכלל.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...