Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

יש לי בעיה ברכב שהתחילה לפני כמה חודשים.הרכב לעתים נכבה בעצירה או במהירויות נמוכות כאשר אין הרגל על הגז.

לקחתי את הרכב למוסך התחברו למחשב לא היו שום תקלות.קראתי קצת מעבר ,וחשבתי שאם אנקה את מנוע הצעדים זה יעזור .זה עזר ליום אחד בלבד.יש לציין שכאשר הרכב נכבה מיד לאחר מכן כשאני מניע לוקח לו זמן להניע ( 5 שניות בערך)וכשזה קורה המנוע רועד וכמו משתנק.לא עובד חלק ואם אני בפארקינג אז הטורים עולים ויורדים ב2k rpm לבד..(כמו שאני נותן גז ועוזב) ואז כאשר אני מכבה את המנוע ומדליק שוב אז הוא עובד חלק.עד לפעם הבאה שהוא נכבה .התופעה חוזרת על עצמה בממוצע 3 פעמים ביום.אוליי אם אנקה בית מצערת זה יעזור?אשמח אם תשפכו אור וידע על העניין.תודה מראש.

פורסם

אשמח לקבל תשובה לגבי כוונת האיפוס שרשמת.אעדכן שניקיתי בית מצערת עכשיו,נראה טוב בנתיים.לא נכבה.רק שאלה קטנה,כרגע בסרק הטורים קצת מעל 750 סלד וכשאני מדליק מזגן הם יורדים ל750 סלד.האם העניין תקין ?המנוע צעדים לא אמור "לתקן" את הטורים עם הפעלת מזגן?בכל המקרה הרכב לא כבה בנתיים אמשיך לעדכן.תודה.

פורסם

העניין תקין, אמורה להיות סטיה קטנה.

הכוונה באיפוס זה לנתק מצבר לכמה דק ולחבר חזרה.

תעדכן אם התקלה חזרה.

פורסם

ישנם רכבים בהם האיפוס נעשה דרך מחשב ולא וניתוק מצבר לא יעזור. על פניו ניראה שכרגע המצב אצלך תקין אז בנתיים תיהנה ותעדכן מידי פעם שהכל תקין.

• תוכן חדש...