Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השכן פגע לי ברכב עם הרכב שלו , התנצל והודה בהכל , בכתב + תמונות .

נפגעה כנף , פנס ופגוש.

פניתי לביטוח ונתנו לי 3 אפשרויות :

1) להסתדר עם חברת הביטוח של השכן - לתקן במוסך הסדר שלהם , הם משלמים על הכל ישירות למוסך כולל רכב חליפי .

2) "דרישה בשם" (משהו חדש שאני לא מכיר ) - לפנות למוסך שלי + שמאי שלי , אני משלם הכל בצקים דחויים ל 90 יום והביטוח שלי מנהל את התהליך מול חברת הביטוח של השכן - יש אותיות קטנות שזה יכול לקחת 90 יום ויותר ...

3) לתבוע את פוליסת המקיף שלי אבל יש סיכוי שזה יחשב לי לתביעה .

אופציה 1) נראת אידיאלית, הביטוח של השכן מאוד רוצה שאפנה בדרך זאת , רק שחשבתי שאם העבודה של המוסך חרא , אין לי איך לדרוש שיסדר את התיקון כי אני אפילו לא משלם לו על העבודה .

מצד שני זה תיקון לא מסובך ...

2) מתריד אותי מעט כמה ארוך התהליך .

3) למה בכלל שזה יחשב לי לתביעה אם השכן מודה בהכל ובכתב ??

אני נוטה ללכת בדרך 2 , רק רוצה לשמוע את דעתכם שאני לא עושה פה שטות .

לא התעסקתי עם ביטוחי רכב כבר המון המון שנים ...

תודה רבה לעוזרים .

פורסם

אתה יכול ללכת למוסך שאתה סומך עליו עם השמאי שלך ולדרוש זאת ישירות מהביטוח של השכן.

תכין את החברת ביטוח שזה מה שאתה עושה. זכותם למנות שמאי מטעמם לתיקון.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ההמלצה הברורה שלי היא אפשרות 2. מוסך הסדר של הביטוח של הפוגע ייטה לחסוך ולבצע תיקון לא מספק. מוסך שאתה בחרת, וגם שמאי מטעמך, יעבדו לטובתך.

היה לי לפני מספר שנים ארוע דומה, הכסף מהביטוח של הפוגע התאחר, המוסך הפקיד את הצ'קים רק לאחר שאישרתי שהכסף הגיע, למרות שחלפו יותר מ-60 הימים של הצ'ק הדחוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שאתה לוקח את אופציה 2, תנסה לבדוק איזה מוסך הוא מציע לך באופציה 1.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העדפה אישית

שמאי שלי מוסך שלי

אלה בד"כ מוכנים גם לחכות עם התשלום עד שתקבל את הכסף מחברת הביטוח של הפוגע, אם זה מתעכב מעבר ל 60-90 יום.

וחברת הביטוח שלך שמנהלת את הקשר מול חברת הביטוח של הצד הפוגע, בתנאי שחברת הביטוח שלך לא ישנה על החומר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמע, אופציה 2 היא הטובה ביותר עבורך אם אתה יכול לתת שיק דחוי כנגד.

מה שכן, סיפור אמיתי שהיתה לי לפני שנה וחצי - אני בטוח שתוכל ללמוד לקח.

פגעו בי והיה נזק די משמעותי. פניתי למוסך מאוד מוכר והוא המליץ לי לעבוד עם שמאי שמקובל גם על חברת הביטוח ואני הסכמתי. השמאי אישר לי שהוא עובד עם חברת הביטוח שלי. אני הולך שמח לדרכי ונותן להם לטפל ברכב.

אחרי הטיפול השמאי ביקש שכ"ט, כיוון שלי זו הפעם הראשונה בסיטואציה הנחת העבודה שלי היתה שאם השמאי עובד עם חברת הביטוח הרי שהסכום שאני משלם לו יוחזר במלואו ע"י חברת הביטוח. כשהגיע ההחזר מהביטוח הפער עמד על 900 ש"ח. זה הסכום שבו השמאי עקץ אותי {באותה מידה הייתי יכול לבקש מהביטוח שישלח לי שמאי שלו ואז בכלל הביטוח היה משלם לו}. למותר לציין שכשפניתי אליו הוא שלף לי הבהרה של האצר לנושא ככסת"ח. אני מקווה שהוא ישן טוב בלילה.

כמובן שאם הייתי יודע שהוא מנסה לעשות לי תרגיל לא הייתי מוכן לשלם לו מבעוד מועד, אבל הוא הציג כל הדרך כאילו הוא מדבר מגרונה של חברת הביטוח וכל הכסף יחזור אלי. אני את הלקח למדתי.

אגב, חברת הביטוח ניסתה לעזור לי ופנתה אליו בבקשה שיחזיר לי את הסכום. תבינו לבד מה הוא שם עליהם.

אגב, השמאי הוא "ארז בנימין" אז לפחות במקרה שלך תדע את מי לא להזמין

A3

A4

• תוכן חדש...