Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי להתייעץ איתכם על בעיה שיש לרכב של חברה שלי

הרכב זה סוזוקי סוויפט שנת 2008 מטופלת תמיד במצב ממש חדש הרכב עשה עד היום כ 100 אלף קילומטר

כבר תקופה שהרכב משמיע רעשים כמו של חריקה כזאת כאילו גומי כשעולים על במפרים או מהמורות בכביש

הרעש נשמע מהחלק הקדמי של האוטו

הלכנו למוסך המוסכניק החליף בהתחלה משולשים ומוטות מיצב אחרי הטיפול באמת האוטו נסע יותר טוב מבחינת התנהגות כביש והרעש הפסיק

לאחר כמה ימים הרעש שוב חזר חזרנו למוסכניק והפעם הוא החליף גומיות בולם קדמי בשני הצדדים אבל עדיין הרעש לא מפסיק

אולי אתם תוכלו לעזור לי להבין מה הבעיה כי כבר נמאס לי להחליף חלקים שכנראה לא צריך

מקווה לעזרה מכם

תודה

פורסם

כמה קמ עבר הרכב? יש מצב שאחד הבולמים כבר עשה את שלו ולא בעיה לאבחן זאת על ידי מישהו שמבין עניין וניראה שהלכת למישהו שמבין עניין דווקא בבינגו ולא בדיאגנוסטיקה נכונה לבעיה...הוא פשוט מחליף חלקים עד שייקלע. ולא כך פועלים אלא אם יש לך כסף מיותר.

• תוכן חדש...