Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אז בשנתיים האחרונות עברתי לא מעט לבטים והתחבטויות סביב מה לרכוש, מהו הרכב הבא

שיספק לי את דרישותיי (בין החיוניים ובין אם לא) ועד לרכב המיוחל שיניתי את דעותיי מספר פעמים.

אז הרכבים שהיו מלכתחילה לי הם סיוויק 99 שרכשתי מיד לאחר שחרורי מהצבא, מאזדה 6 לקשרי 2.0 2007 שמאוד אהבתי ונהניתי איתה במשך שנתיים וחצי ומאזדה 6 2.5 2011 רמת גימור פרימיום שלא האמנתי שרכשתי מאחר והיתה בת 6 ועם 7,000 ק"מ (!!!) ואותה מכרתי לאחר כארבעה חודשים מאחר והחלטתי ללמוד והעדפתי לשלם את שכר הלימוד מראש ולנסות לנסוע במכונית זולה יותר.

המכונית היתה מאזדה 3 2010 רמת גימור ספיריט שעשתה עבודה מצוינת אם כי היא לא סיפקה לי את המרחב

שאני זקוק לו (אני נושק לשני מטר:lol:).

לאחר התבססות כלכלית והתאקלמות דיי קשה בשנה א' הגעתי לשלב החיפושים אחרי איך לא- מאזדה 6 בפעם השלישית רק שהפעם החלטתי שזו ההדמנות שלי הפעם ללכת על מכונית כמעט חדשה, מפנקת שתהיה מהנה לנהיגה, שתהיה לי מספיק מרווחת ונוחה ושתעניק לי איזשהו ערך רגשי.

החלטתי ללכת על מכונית אדומה הפעם, רק הצבע הזה ממחיש הכי טוב את העובדה שהמכונית הזאת מיוחדת, שונה ממכונית נוסעים רגילה ומכונית מנהלים אפרורית, אחת כזאת שיכולה לשלב גם פרקיטיות, הנאה, ספורטיביות במידה מסוימת, אבזור, טכנולוגיה וחוויית משתמש ויחד עם אמינות גבוהה, עלויות אחזקה סבירות וחיסכון בדלק.

לפני מספר חודשים נמצאה הכלה המיועדת החדשה, בציר 2017 מהמתיחת פנים השנייה של ה-6.

המכונית הזאת היא תכשיט אמיתי! היא שונה מכל מאזדה 6 אחרת שמסתובבת בכבישים שגוררת איתה מאחור שלל סטיגמות.

המכונית מאוד מהנה לנהיגה, ההיגוי שלה מאוד מזכיר את של הדור הראשון שהיתה בעלת הגה הידראולי, מרחב המחייה שם מאוד מספק,

האבזור עשיר מאוד ולא מבייש אף מותג יוקרה וחוויית המשתמש היא פשוט מדהימה!

פוסט מסודר שיסכם חצי שנה עם הרכב ויסקר את האבזור והפרטים הטכניים יעלה ממש בקרוב עם סיום דיטיילינג שמתוכנן (ויחד גם אציין עוד המון דברים שאני מעוניין להוסיף לרכב8))

ולתמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

5.1.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

בס"ד

נראית מליון דולר!, תזכה לנסוע בדרכים ישרות...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

המכונית הזאת היא תכשיט אמיתי! היא שונה מכל מאזדה 6 אחרת שמסתובבת בכבישים שגוררת איתה מאחור שלל סטיגמות.

תתחדש! הצבע מהמם.

אשמח להסבר על המשפט המצוטט. במה הרכב שלך שונה מכל מאזדה 6 אחרת, ואילו סטיגמות האחרות גוררות איתן?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
תתחדש! הצבע מהמם.

אשמח להסבר על המשפט המצוטט. במה הרכב שלך שונה מכל מאזדה 6 אחרת, ואילו סטיגמות האחרות גוררות איתן?

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה פשוט מאוד- המון רכבים כאלה בצבע שחור/ לבן עם כל השמשות שמושחרות וכיו"ב מקבלים תדמית "ערסית"

והצבע האדום מצליח להעלים את התדמית הזאת, זה הכל.

שלומי.

פורסם

תתחדש על הרכישה! צבע מהמם.

אשמח לדעת באיזה מחיר נסגרה העסקה. בעלי 6 (וגם CX5..) שמורות דורשים הרבה מעל המחירון והרכבים שלהם תקועים ביד 2. רכבים שמורים שמפורסמים במחיר הוגן (מחירון, לא פחות) נמכרים תוך ימים ספורים.

למעלה מחודש מנסה למצוא CX5 שמורה במחיר היגיוני ולא מוצא - אנשים עושים שקלול יד, קילומטרז', חודשי עליה לכביש, ומה לא בעצם - ואז מתקבל מחיר מופרז ולא כידאי..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

תתחדש! אחלה בחירה של דגם ושל צבע (גם אני רציתי אדום, אבל התפשרתי על לבן עקב מציאת אקזמפלר ממש נדיר. לא מתחרט כיום).

לא מסכים לגבי הסטיגמה על מאזדות 6 בצבע שחור/לבן.

ממש אוהב את האינטריור הלבן במאזדה. מאוד מרשים ויוקרתי.

תהנה, בחרת טוב.

אשמח לדעת באיזה מחיר נסגרה העסקה. בעלי 6 (וגם CX5..) שמורות דורשים הרבה מעל המחירון והרכבים שלהם תקועים ביד 2. רכבים שמורים שמפורסמים במחיר הוגן (מחירון, לא פחות) נמכרים תוך ימים ספורים.

למעלה מחודש מנסה למצוא CX5 שמורה במחיר היגיוני ולא מוצא - אנשים עושים שקלול יד, קילומטרז', חודשי עליה לכביש, ומה לא בעצם - ואז מתקבל מחיר מופרז ולא כידאי..

אם זה מנחם אותך, גם כשאני חיפשתי 6 (2.5 ל', פרימיום פלוס), הטובות במחיר הוגן יחסית נחטפו תוך יום-יומיים מרגע פרסום המודעה (ולפעמים אפילו פחות) ואלה שנשארו היו של מוכרים שדרשו ה-מון מעל המחירון או אקזמפלרים עם יד/ק"מ גבוה או שיקוצים כלשהם.

צריך הרבה סבלנות ואצבע על הדופק ביד2.

גם אני פיספסתי כמה טובות כי באתי כמה שעות/יום אחרי וכשסוף סוף שמצאתי את שלי, לא התלבטתי מול המוכר ואחרי שראיתי אותה ישר לקחתי לבדיקה שלאחריה סגרנו. אגב, בזמן הבדיקה הוא גם הראה לי את הסלולרי שלו, שעדיין קיבל הודעות של אנשים שרוצים לסגור באותם הרגעים. טירוף.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...