Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי אקסנט שנקנתה מאדם שלא טיפל ברכב הטיפול האחרון בה בוצע ליפני 3 שנים (האקסנט עומדת על 270km)

1.הרכב לפעמים מגמגם כאילו המנוע נכבה לשניה מה יכולה להיות הבעיה בדרך כלל זה קורה מיד אחרי התנעה קרה

2.אני מעוניין לעשות יישור קו בדגש על בטיחות (עברתי טסט ליפני כחודש יבדקו ברקסים לפי מה שאני יודע בטסט) טבגלל שאין לי הסטוריה לשלם מה טופל איך אדע מתי להחליף ברקסים וכאלה?

3. בגלל שאני מעוניין לעשות יישור קו בטיחותי ודברים נחוצים בלבד להישרדות הרכב שהייתי ב2 מוסכים דיברו איתי דברים כמו אין מה להשקיע ברכב ועזוב אל תטפל דברים שנשמעים לי מוזר (רווח של המוסך...) אז אני לא ממש יודע מאיפה להתחיל?

4. המצבר יש עליו מדבקה של 2013 זה הגיוני שהוא כל כך הרבה זמן ברכב הייתם ממליצים להחליף? לפעמים הרכב לא מניע מכה ראשונה אבל תמיד הצלחתי בסוף להניע

5.איזה שמן מנוע מומלץ לרכב? I sint 10 40 בסדר?

עריכה אחרונה על ידי David8356
פורסם

ברכבים ישנים אין ברירה אלא לנסות ולטפל בכוחות עצמך או בעזרת אנשים פרטיים שמכירים את התחום ואת הרכב. לא חדש שמוסכים מעדיפים לא להתעסק עם רכבים ישנים ויעשו את המינימום לצערי רק כדי שהרכב איך שהוא ייסע. כל הכבוד לך שאתה רוצה כן להשקיע כי אתה מבין שמלבד רכב שייקח אותך ממקום למקום יש את עניין הבטיחות והעמידות שלו שמאוד חשוב שיתוחזק כמו שצריך בעניינים האלה ויישמר לעוד הרבה שנים יפות. בתור התחלה כדאי שתגיד מהיכן אתה ואני בטוח שאנשים שגרים באיזורך ומבינים בתחום ויש פה לא מעט כאלה יוכלו כן לעזור לך ולראות מה באמת נחוץ ולייעץ לך בצורה הכי מקצועית שיש..ומשם רק תוכל להתקדם. דרך המיקלדת קשה מאוד לנחש מה צריך וחובה לראות את הרכב ולהרים אותו לפחות על בוקים ולהסתכל בדיוק מה צריך והכרחי. מצבר שעובד כמו שצריך אל תיגע בו. באיזה אקסנט מדובר? מה השנתון?

פורסם

אשמח לעזור לך

הגמגומחם אולי יפתרו אחרי ניקוי מצערת ויישור קו, אך על כל פנים חייב שנתחיל משם:

תחליף קודם כל שמן ופילטר שמן, הוזל בלמים, פילטר אוויר וגם פילטר מזגן. פלאגים ונבדוק גם כן את מצבו של נוזל הקירור.

הרכב זול מאוד לתחזוקה וגם פשוט מאןד ןתחזוקה.

והמנוע 1500 אמין גם בטיפול מוזנח, הייתה לי כזו עם נזילות, אכילת שמן וכהנה וכהנה, ומכרתי אותה עם 315 אלף חיה ובועטת

• תוכן חדש...