Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה של דליפה בחיבור בין מיכל העיבוי ברכב לבין הצינור התחתון. מדובר בחיבור מהיר ולכן לפי המלצות הזמנתי צינור ומיכל עיבוי חליפי חדש.

בנוסף בפוסט קודם, הפנו את תשומת ליבי לכך שמיכל העיבוי שלי ממש מלוכלך בצבע של חלודה עם דברים שצפים בתוך המים , ולכן רציתי באותה הזדמנות של החלפת מיכל העיבוי והצינור, להחליף גם את כל נוזל הקירור ולבצע ניקוי למערכת.

ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב, כאשר השיטה הפשוטה ביותר כפי שנראה היא:

*לנתק את הצינור התחתון מהרדיאטור

*לתת לנוזל לצאת

*לחבר באופן זמני את הצינור

*למלא מים מזוקקים

*לתת למערכת לרוץ

*לרוקן

*כך פעם או פעמיים עד שמרוצים מהתוצאה ולבסוף מילוי נוזל קירור מומלץ לפי היצרן.

ראיתי במקום אחר שממליצים על נוזל מיוחד שמוסיפים למערכת הקירור ומריצים במערכת לפני השטיפה הנ"ל מה שכנראה עוזר לנקות טוב יותר.

בעוד מקום ראיתי שדיברו על שסתום אוויר שצריך לפתוח אחרי מילוי נוזל חדש כדי לשחרר אוויר שהצטבר בצינורות - לא ראיתי שיש אצלי

ראיתי עוד סרטון שמישהו מנתק את שני הצינורות מהרדיאטור, מחבר צינור מים שמשקים אתו את הגינה לרדיאטור ופותח את המים וכך הוא מעביר זרם מים ברדיאטור שאמור לנקות אותו לפני הוספת מים חדשים.

מצטער שאין לי קישורים לכל הסרטונים הנ"ל.

בגלל חוסר העקביות והשיטות השונות, רציתי לשאול איך מחליפים את נוזל הקירור בצורה יסודית ופשוטה ? אני מעדיף לעשות את זה בבית בעיקר בגלל שמעניין אותי לעשות טיפולים פשוטים לרכב לבד ולא בגלל חיסכון בלבד, אבל כמובן שאם נדרש ציוד מיוחד והפעולה מסובכת אלך למוסך.

שאלה נוספת שקשורה : משאבת המים של הרדיאטור היא חלק מהמנוע ? מה קורה אם יש בעיה מסוימת אית ?

מצרף תמונה של המכל המגעיל שתראו על מה אני מדבר

תודה מראש !

20190113_122853.jpg

• תוכן חדש...