Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה

כשרשום "החלפת חלקי מרכב" זה משהו מהפלסטיק מסביב או שזה יכול להיות משהו אקוטי יותר? או שבמידה וזה היה אקוטי יותר היה רשום "בעל משמעות חמורה"?

למעט טיפולים תקופתיים היו טיפולים של :

1-נורת אוויר דולקת והוספת נוזל קירור למיכל עיבוי ב28000 קמ

2-שוב נורת כרית אוויר דולקת ב44000

3-רעשים מהבלמים ב45000 קמ

4-פנסערפל חסר מסגרת+קונסול מקדימה רופף ב45000קמ

5-החלפת מסנן מזגן ב66000קמ

פורסם

מזמין הבדיקה: ש.שלמה רכב בע"מ.

אם הרכב נראה לך, השלב הבא יהיה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך, במקום שאתה בוחר ושאתה משלם, בלי הנחות וקופונים.

שם יסבירו לך בדיוק מה אולי "פספסו" בבדיקה שהוצגה לך ואז תדע אם באמת כדאי לשקול את הרכב או לא.

בכל מקרה, חלקי פלסטיקה ושלדה זה בודקים במכון ואם יש הפתעות יעלו על זה, אותי היה מטריד הנזילה, צריך לבדוק שאין שם בעיה רצינית.

וזה לא בטוח שידעו או ירצו לתת דעתם במכון ויכול להיות שצריך מוסך שיבדוק.

פורסם

האמת שזה אותו רכב שהעליתי אתמול שאלה לגבי- כלומר טויוטה שמו עליו אחריות של טויוטה סלקט. ברמת העיקרון הם לא לוקחים רכב עם שאסי/קורות פגועים ולכן לכאורה זה אמור להוריד את החשד הזה, אבל מי יודע..

לגבי הנזילה אני יודע שהחליפו למשאבת מים חדשה- לא יודע יותר מזה

פורסם

חלקי מרכב זה יכול להיות לא רק פלסטיקה אלא גם דלת, מכסה מנוע, כנף קדמית, דלת תא המטען, פגוש וכו..

כנראה בעיות נזילת מים התחילו מזמן. גם כרית אוויר סוררת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשותך לא אתייחס לבדיקה במצטרפת.

היא לא משקפת כלום ושום דבר בנוגע למצבו האמיתי של הרכב.

הדבר היחיד האמיתי שם זה הכותרת.

אתייחס להיסטוריה שרשמת.

נורית כרית אויר נדלקת לרוב כאשר קונקטור שנמצא מתחת למושב, משתחרר.

מילוי מים במיכל ב-28000 ק"מ? זה חשוד.

אני גם לא מבין איך החלפת מכסה המנוע שאמרו לך עליה לא מצויינת בהיסטוריה.

לדעתי, התאונה היתה לפני הגיע הרכב ל-28000 ק"מ ובריחת המים קשרוה לתאונה (כנ"ל לגבי פנס הערפל שכניראה לא הותרן כראוי בתיקון החזית).

בקש לראות דוח תיקון תאונה.

בצע בדיקה בעצמך.

בדוק מספר בעלים קודמים כי לא מובן למה הבדיקה נעשתה ע"י שלמה כאשר הרכב של טויוטה סלקט אבל נמכר בפועל ע"י סוחר.

אולי אני טועה, אבל זה נשמע קומבינה על קומבינה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
שלום לכולם,

אשמח לייעוץ..

אני מחפש רכב 7 מקומות והאופציה הכי רלוונטית מבחינתי כיום היא הטויוטה ורסו.

שני רכבים שכרגע מונחים על השולחן הם אלה.

1- ינואר 2016, 103,000km, מחיר 88,000 שח

מדובר ברכב שהיה בליסינג (סוכנות פרי חולון)

2-יולי 2015, 70000km מחיר 86500 שח

רכב שהיה בליסינג, אתמול פורסם באתר של טויוטה סלקט.

לגבי הרכב הזה התקשרתי לטויוטה ואיש הקשר אמר לי שאחד המגרשים בגוש עציון קנה אותו כדי למכור ועדיין יש עליו אחריות לשנה של טויוטה ( מצד אחד זה מעלה חשש ומצד שני עדיין יש אחריות של טויוטה אז לכאורה זה סתם החלפת ידיים שווי ווב מקבלת את הכסף עם פחות השקעה והמגרש מרוויח קצת כסף)

האם לדעתכם יש פה משהו שווה? האם כדאי לי להמשיך לחפש משהו אחר בכלל?..

האם קילומטראז של 103000 בשלוש שנים הוא עניין מטריד?

סתם טיפים כלליים יתקבלו בברכה:)

תודה!

פותש,למה לא פריוס פלוס ?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות.

בסוף לאור הסיפור הקצת מוזר של הרכב והבדיקה של חברת הליסינג עצמה החלטתי לעזוב את הרכב הזה ולהמשיך הלאה בחיפושים..

פורסם

מנסה לשנות לך את כיוון החשיבה. הורסו רכב אפור, צפוף יחסית, לא מפנק וככל הנראה תמצא אותו בעיקר מליסינג.

חשבת אולי ללכת על סיטרואן גרנד פיקאסו?

מיניואן חותר מרווח, יותר מאובזר, מנוע וגיר יותר מוצלחים, ובתקציב שלך תוכל למצוא אחת פרטית עם קילומטראז נמוך 2016.

לסיטרואן אחריות לחמש שנים והדגם האחרון שלהם מוצלח ואמין.

אם תמצא אחד עם מנוע דיזל, גם תיהנה מחיסכון בדלק ואם תלך על גרסת Exclusive אז תיהנה ממערכות בטיחות מקוריות, ושלל פינוקים נוספים שלא תמצא בשום ורסו מליסינג.

בהצלחה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

למען האמת ביצעתי על הרכב נסיעת מבחן אבל השם הרע שיש לצרפיות לא נותן לי את החשק להיכנס להרפתקה.

התכנון שלי הוא למכור את הרכב תוך 4-5 שנים ולדעתי כדי למכור סיטרואן בת 7-8, צריך לרדת מתחת למחירון די הרבה.

אבל סיכוי טוב שאם הייתי אני צריך לקחת רכב חדש מליסינג הייתי מעדיף את הפיקאסו על פני הורסו

• תוכן חדש...