Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובה חבר, בהחלט אבקש לבצע נסיעה קצרה לפני הרכישה.

אני באותו היום חיפושים אחפש ואסע על הסוניק rs מאזדה 2, וכניראה שאבדוק את הספארק.

כל הצעה לתקציב ולדרישות תתקבל בברכה

ערכתי את הודעתי עם הסתייגות קלה לטובת הפג'ו. כמו כן נסעתי על הסוניק והיא הייתה אופציה מועדפת עד הפאביה. הרגישה טוב על הכביש.
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערכתי את הודעתי עם הסתייגות קלה לטובת הפג'ו. כמו כן נסעתי על הסוניק והיא הייתה אופציה מועדפת עד הפאביה. הרגישה טוב על הכביש.

אתה מזכיר לי אותי מאוד בעת רכישה של רכב, אני מיד מחפש מה לא טוב, לפעמים אני לא בטוח אם אני שולט בזה.

שורה תחתונה אני אמצא כמה שאפשר את הנסיעה בשלושתן אם כי אין אופציות מפתות כלכך לגבי המאזדה 2.

ולגבי הסוניק אני מאוד מעוניין באחת אבל רק בראשון אני מתחיל חיפושים, מקווה שעד אז דברים ישתנו לטובה בשוק

פורסם

הסוניק והפג'ו עם אותו יתרון - החברות שלהן פחות מבוקשות בישראל המיינסטרימית.

בפורום לפעמים ימליצו עליהן (יש פה אזכורים לא מעטים של ה-208 לטובה), אבל "ברחוב" וגם המוסכניק הממוצע במוסך הכללי ימליץ ללכת על משהו יפני.

אותי זה לא מרתיע, כי בפן הכלכלי של קניית יד2 זה היה יכול לחסוך לי 25% מהתקציב על אותו שנתון וקילומטראז', ואת ירידת הערך כבר ספג זה שקנה מהיבואן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים, לפני מספר שבועות פתחתי פה אשכול בייעוץ לרכישת רכב בתקציב עד 50,000 שקלים.

בלת"מים למינהם עיכבו את הקניה והאופציות שהיו רלוונטיות ביד שתיים לצערי כבר לא שם.

בין הרכבים שהומלצו לי פה הייתה הסוניק RS שהתאהבתי בה, אך אותה מציאה כבר לא רלוונטית ואצטרך למצוא לה מחליפה (כמובן וזה בתנאי ולא אמצא אחת ביד 2 בתהליך החיפוש).

אז ככה: אני מחפש רכב קטן בקטגוריית המיני, שובבה, פרמטר החיסכון בדלק פחות מעניין אותי עקב כך שהנסיעות שלי קצרות וענייניות.

בטיחותית ואמינה עד כמה שאפשר!!

כל הצעה תתקבל בברכה ואבדוק כל אחת מהן.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

יש את הספארק 1.4, לא יודע כמה היא שובבה אבל היא בהחלט זריזה.

בגרסת ה LTZ גם מאובזרת מאוד.

לא הבנתי מה הבעיה עם הסוניק RS(שלמיטב ידיעתי משתייכת לקטגוריית הסופר מיני), בתקציב שלך לא אמורה להיות בעיה למצוא אחת.

פורסם

גם אני מצטרף לספארק, מציעה את המנוע הזריז בקטגוריה לתד איבזור טוב במיוחד ב ltz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש את הספארק 1.4, לא יודע כמה היא שובבה אבל היא בהחלט זריזה.

בגרסת ה LTZ גם מאובזרת מאוד.

לא הבנתי מה הבעיה עם הסוניק RS(שלמיטב ידיעתי משתייכת לקטגוריית הסופר מיני), בתקציב שלך לא אמורה להיות בעיה למצוא אחת.

חלילה בעיה, אני מאוד מעוניין באחת, כמו שציינתי היו כמה מציאות מאוד מפתות של הרכב הזה אך הן כבר לא רלוונטיות כי התעכבתי בקניה. כרגע מה שיש ביד 2 לא מפתה אותי כלכך.

איך הספארק בכל הקשור לאמינות? יש מחלות ידועות?

גם אני מצטרף לספארק, מציעה את המנוע הזריז בקטגוריה לתד איבזור טוב במיוחד ב ltz.

תודה רבה, יש עוד הצעות?

פורסם (נערך)

טוב לשמוע, אפשר חוות דעת בנוגע לפיג'ו 208 תאריך עליה לכביש- מאי 16 ואילך?

מחלות ידועות? להתקרב או להיזהר?

דגם 1.2 טורבו (גיר 6 הילוכים)

עריכה אחרונה על ידי Naor Hazan
פורסם (נערך)

מה ז"א לא מצאת ביד 2 סוניק RS?

דווקא אני מסתכל כרגע ונראה שיש לפחות 2 רכבים מעניינים:

1 - שנת 2015 יד 1 עם 85K ק"מ מחיר שפורסם 40K

https://www.yad2.co.il/s/c/55lynk

2 - 2015 יד 2 עם 40K ק"מ מחיר 45.5K

https://www.yad2.co.il/s/c/w138r9

דווקא שני הרכבים נראים לי די סבירים, השאלה כמובן היא למה אתה מצפה? אם אתה מצפה למחיר שחיטה לא חושב שיקרה כי בכל זאת אין כל כך הרבה כאלה.

לצורך הענין, בספטמבר האחרון קניתי את שלי ב 38K, מודל 2014. לדעתי אותו מחיר (נניח ואתה הולך על ההוא שרוצה 40K) היום בשביל 2015 זה עוד יותר טוב. לא תמצא הרבה מציאות בשנתונים האלה ובמחירים האלה לסגמנט הנ"ל (חיפשתי אז חלופות והיחידה שהתקרבה הייתה איביזה בדגם הכי פשוט בלי שום אבזור, אפילו לא מולטימדיה, וגם במחיר קצת יותר גבוה)

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לגבי 208, לפי מה שקראתי בפורום יש בעיה של התפוררות רצועת הטיימינג, לכן כדאי להחליפה במועד מקוצר יותר מאשר במקור.

מציע להריץ חיפוש בפורום לגבי העניין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי 208, לפי מה שקראתי בפורום יש בעיה של התפוררות רצועת הטיימינג, לכן כדאי להחליפה במועד מקוצר יותר מאשר במקור.

פורסם

דווקא שני הרכבים נראים לי די סבירים, השאלה כמובן היא למה אתה מצפה? אם אתה מצפה למחיר שחיטה לא חושב שיקרה כי בכל זאת אין כל כך הרבה כאלה.

לצורך הענין, בספטמבר האחרון קניתי את שלי ב 38K, מודל 2014. לדעתי אותו מחיר (נניח ואתה הולך על ההוא שרוצה 40K) היום בשביל 2015 זה עוד יותר טוב. לא תמצא הרבה מציאות בשנתונים האלה ובמחירים האלה לסגמנט הנ"ל (חיפשתי אז חלופות והיחידה שהתקרבה הייתה איביזה בדגם הכי פשוט בלי שום אבזור, אפילו לא מולטימדיה, וגם במחיר קצת יותר גבוה)

היי חבר תודה על התגובה, האופציה הראשונה שהצעת נראת לי עם קילומטר גבוה מידי אני טועה? אני יודע שרכב שטופל בצורה טובה הקילומטר הזה לא ביג דיל אך כשראיתי שב3 אלף יותר אני אוכל למצוא סוניק עם 35/40 אלף קילומטר באותה שנה (אותם רכבים שהיו רלוונטיים לפני שבועיים) אז פתאום זו נראת לי מעט מייושנת תקן אותי בבקשה אם הרחקתי לכת..

המודעה השניה מדובר בסוחר ומשיחה קצרה איתו בפלאפון הרגשתי שאני מתעסק פה עם איש לא סימפתי במיוחד..

חיפשתי המון בפורום, ידוע משהו על מח גיר?

תודה על העזרה חברים אני כרגע בסבב רכבים ועד כה ראיתי שברולט ספארק. הלוואי ואמצא סוניק במיקרה שהמוכר פשוט לא העלה ליד 2 עדיין חח..

פורסם

לא יודע לגבי הקילומטראז', זה אכן קצת מעל הממוצע. אם נעשה את החישוב, הרכב 4 שנים על הכביש (טסט עד 1/2020, גם נקודה חיובית) עשה 85K זה יוצא כ 21.25K לשנה. לא כל כך נורא לדעתי. דווקא בגלל שהרכב יד ראשונה, המחיר אטרקטיבי, ועבר טסט ממש עכשיו, נשמע לי יותר חשוב מאשר עוד 10 או 15K ק"מ. במיוחד אם תגלה שרוב הנסועה הייתה בינעירונית, עוד פחות מדאיג. אבל הכל לדעתי כמובן, אין לי מושג באמת מה מצב הרכב ויכול להיות שתגלה שגם זה סוחר או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא יודע לגבי הקילומטראז', זה אכן קצת מעל הממוצע. אם נעשה את החישוב, הרכב 4 שנים על הכביש (טסט עד 1/2020, גם נקודה חיובית) עשה 85K זה יוצא כ 21.25K לשנה. לא כל כך נורא לדעתי. דווקא בגלל שהרכב יד ראשונה, המחיר אטרקטיבי, ועבר טסט ממש עכשיו, נשמע לי יותר חשוב מאשר עוד 10 או 15K ק"מ. במיוחד אם תגלה שרוב הנסועה הייתה בינעירונית, עוד פחות מדאיג. אבל הכל לדעתי כמובן, אין לי מושג באמת מה מצב הרכב ויכול להיות שתגלה שגם זה סוחר או משהו כזה.

בדרכי לראות אותה, הוא טוען שהוריד ב 4000 שקל אתמול בבוקר כביכול מחיר מכירה.

אעדכן

• תוכן חדש...