Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם, שוב פעם בעיה במערכת ההצתה של הקורולה שלי.:-(

הפעם אחרי שנה שמשכתי עם סליל הצתה שהגומי שלו נתקע על הפלאג, היום במוסך הוציאו אותו אחרי מלחמה, בהתחלה הוא יצא בחתיכות ובסוף אחרי שנעזרו עם נוזל בלמים הוא יצא בשלמותו ולאחר מכן ניקו עם לחץ אויר, עשיתי נסיעת מבחן ומיד גיליתי שמנוע מזייף (לא ברמה שהסליל לא עובד לגמרי ורועד כמו 3 צלינדרים) בסרק שומעים מין פעימות כאלה ושמאיצים מהילוך שני מרגישים את הגמגום בקפיצות. לאחר מכן חזרתי למוסך והוציאו את הפלאג לבדיקה והוא היה תקין, הבעיה לא חלפה, שמתי סליל הצתה חדש ועדיין, הבעיה לא חלפה. לבסוף במוסך אמרו שניסע ככה עד שתידלק מנורת מנוע.

מציין שלפני כן הכל היה תקין, איך מתקדמים מפה?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)

סיני חדש חדש, הצלבתי את הסליל הראשון באחד אחר, והבעיה אותה הבעיה.. עד כמה בדיקת מחשב כללית (במכון בדיקה )תעזור למצוא את הבעיה? עם הסורק במוסך לא עלה קוד אפילו.

מציין שהסליל שהוחלף בסיני הוא לא מקורי גם כן והכל עבד טוב לפני כן.

פורסם

יש מצב שברגע שהיתפורר הגומי במוביל של הפלאג והוציאו את הפלאג נפלו מהגומי הזה חתיכות לתוך הצילינדר? ראית מה התהליך שנעשה מההתחלה עד הסוף? בדקתם את החיווט שמיתחבר לסליל שהוא תקין ומגיע מתח?

פורסם (נערך)

רק אלוהים יודע מאור.. הייתי לידו בתהליך הניקוי והגישה לפלאג היתה קשה יחסית.

מעדכן: ספרי קרבורטור על הפלאג וקצת למצערת עזרו מאד, מהמנוע לא נשמעים גמגומים והסל''ד יציב יותר, אבל כשמתקרבים לאגזוז שומעים את אותם הפעימות ואני לא כל כך זוכר אם זה היה ככה לפני כן אבל שיהיה, דעתי האישית שעם הזמן זה יעלם.

פורסם

מקווה שבתהליך ההתפוררות של הגומי והוצאת הפלאג לא ניכנסו שאריות לצילינדר כי אז זה יכול לגמור את הצילינדר ולשרוט את כל הסליב. בכל מיקרה תתחיל בהחלפה של הפלאג באמת ייתכן והוא נידפק ותבדוק אם מגיע מתח לאותו סליל.

פורסם (נערך)

אבקש לא להתייחס להודעה שלי שהבעיה חזרה**

המצב השתפר מאז שהותז ספריי קרבורטור על הפלאג ולבית מצערת, הלחיצות על הגז מיידיות ולא מהוססות כמו בהתחלה אבל שמעלים את הטורים בסרק לאזור ה2000 סל''ד מרגישים ''קול בס'' מהמנוע, בתחילת הילוך ראשון שני שלישי הקפיצות מורגשות מידי פעם, בסרק הוא יציב יותר אבל עם מזגן יש נפילות לאזור ה500 400 סל''ד והרכב רועד ומתייצב מיד, החשד העיקרי הוא שהפלאג ניזוק מהשמן בלמים, סה''כ עברו 25 אלף ק''מ (של אירדיום).

אני נוטה לא להאמין שנכנסו שאריות לצילינדר מהסיבה שהספריי עזר מאד.. האם אני טועה?

פורסם

אם המצב השתפר לרמה שהמנוע עובד עגול ויפה אז הצילינדר לדעתי נקי משאריות. הייתי כן מחליף את הפלאג כי עדיין מתאר בסלד מסויים חיתוכי מנוע.

פורסם

כדי לנסות להבין אם הבעיה היא בסליל הצתה או בפלאג הייתי מנסה להחליף מיקום בין הפלאגים ולחבר ולנתק כל פעם סליל הצתה אחר. במידה ואאחר הפלאגים שאתה יודע בוודאות שהוא תקין לא עובד גם כאשר הסליל מחובר זה מעלה את הסיכוי לתקלה בסליל.

בנוסף, אני כן יודע שאפשר ע"י חיבור המחשב לראות נתונים ישירים מהפלאגים והסלילי הצתה. הייתה לי בעיה דומה, אומנם ברכב אחר עם מנוע V8 אבל יכלנו לראות באמצעות המחשב איזה צילינדר לא פועל כשורה וגורם לרעידות וגמגומים.

פורסם

במקרה הספציפי שלך, הייתי קובע טיפול בטויוטה מורשה ושם שם את הרכב, תאמר שאתה רוצה להחליף פלאגים, הם יחליפו, ואם תהיה בעיה הם יפתרו אותה. יעלה יותר אבל הבעיה תיפתר ותוכל לישון בשקט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

עדכון: החלפת הפלאגים (מקוריים של טויוטה) פתרו את הבעיה של הקפיצות, הנסיעה חלקה ושקטה הרבה יותר, מלבד זה שמתי לב לשינוי בהנעה קרה, כאשר אני מניע את הרכב הסל''ד עולה ל1200 ונשמע בום קטן (בקושי מרגישים) ולאחר מכן מתייצב מיד לתחום הנורמאלי שלו (800 סל''ד).

בעבר הסל''ד היה ב1800 ויורד תוך 40 שניות ל800.

*הוחלף שמן של צ'מפיון בתקן SN 5W30, פילטר שמן מקורי, פילטר אויר, נוזל בלמים.

תמונה של הפלאגים הישנים, שימו לב לפלאג השרוף הזה שעליו נתקע הגומי, מה דעתכם ?

50783915_2321512947893094_4041439168973242368_n.jpg51096608_311996069503347_7987480671851380736_n.jpg

• תוכן חדש...