Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לבדק לבניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני ששנת הבדק בבניין מסתיימת אני רוצה להביא חברת בדק לתת חוות דעת על הבניין, אני בועד ואכפת לי מהבניין וחושב לגור בטווח ארוך. לדירה לא עשיתי כי אני חושב שזה מיותר ממה שראיתי.

מראש העין

אשמח להמלצות

פורסם

חבר הפורום yoelbe הוא הכתובת שלך. אם לא ילך, אני אתן לך עוד מישהו.

אבל חשוב לעשות בדיקה לדירה. כי יכול להיות משהו שלא מפריע לך כרגע אבל עוד 5 שנים יהיה בעיה יקרה לתיקון.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

מנצל"ש, מחפש המלצה לבדק בית לדירת גן בבניין בן 9 בעיר חיפה - בעיקר נושאי אינסטלציה, ביוב, אטימות קירות חיצוניים, שיפועים וניקוזים בגינה וכד'.

איני גר בדירה אלא מתעניין ברכישתה.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

אני רוצה לעשות בדק לכל הבניין דירות כדי לא להיות חשוף בכל צורה שהיא לתביעה מצד הדיירים.

גם מעוניין לדעת ליקויים בביין שיש לתקן, רשימה כבר יש לי אבל יש דברים נוספים שאני לא יודע לבדוק או לא מכיר.

לגב הדירה שלי אני אשקול

אם יש עוד מישהו אשמח. בינתים פונהליואל בפרטי

עריכה: ראיתי שלא היה מחובר הרבה זמן, אם למישהו יש טלפון שלו אשמח בפרטי

עריכה אחרונה על ידי vogel
  • תוכן חדש...