Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי גולף שנת 98, בגלל שהרכב כבר בן 20 אני צריך לעשות טסט פעמיים בשנה, השנה כל פעם שנכשלתי בטסט על זיהום אויר - המוסכניק עשה לי ניקוי מצערת ואז הרכב עבר טסט.

אני רוצה לפתור את הסאגה הזאת כמו שצריך, למי אני פונה ? איזה בעל מקצוע יכול לעשות לי דיאגנוסטיקה אמיתית ולהצביע לי על הבעיה ?

אציין שאגזוזן בדק את האגזוז ולא ראה חורים או בעיה חיצונית בממיר הקטליטי.

תודה לכולם.

פורסם

מה הערכים שעליהם נופל הזיהום אויר? ואתה זה שהולך אחרי הניקוי מצערת לטסט או שהמוכניק שלך? ואם זה המצב אולי תשקול ללמוד כבר לעשות את הניקוי בעצמך לפני טסט ותעבור..

פורסם

לא זוכר מה הערכים..:cry: והמוסכניק הוא זה שהולך למוסך אחרי הניקוי מצערת. אין לי בעיה ללמוד אבל אני רוצה לפתור את הבעיה ולא לשים פלסטר כל פעם

פורסם

אתה מבין למה שאלתי מי הולך? ניקוי מצערת לעולם לא ייפתור בעיית זיהום אויר ואם אתה זה שתלך אחרי הניקוי בלי לערב את המוסכניק שלך אתה לא תעבור ואני חותם על זה! אני גם מניח שהניקוי נעשה על ידי השפרצה של ספריי לבית המצערת בלי לפרק אותה יותר מידי...אבל זה לא באמת משנה כי זה לא הגורם לזיהום והניקוי הוא לא הגורם למעבר הטסט. תיגש כמו ילד גדול למכון הטסטים, תשלם על בדיקת זיהום אויר ותראה על מה בדיוק אתה נופל ומשם תתקדם. אם עלות התיקון יקרה ונוח לך להישתמש בקומבינת הניקוי כדי לעבור אז סבבה.

פורסם

אין מקומות יעודיים בשביל לבדוק ולאבחן דברים כאלה ? במקום ללכת למכון טסטים ולהסיק מסקנות ?

פורסם

שאלה אחרת: האם הרכב היה קר כשניגשת לטסט? מאוד יכול להיות שהממיר הקטליטי לא היגיע לטמפרטורת עבודה ולכן לא עשה עבודתו כמו שצריך.

שמעתי כבר על מקרים כאלו לכן אני שואל אותך.

פורסם (נערך)
אין מקומות יעודיים בשביל לבדוק ולאבחן דברים כאלה ? במקום ללכת למכון טסטים ולהסיק מסקנות ?

מאור שלח אותך למכון כמובן לא בשביל לעשות טסט, אלא לערוך שוב בדיקת זיהום אויר בלבד, והפעם אולי כשהיא לא במסגרת הטסט תקבל בדיקה רצינית יותר עם תוצאות מהימנות.

אני מניח שיש גם מוסכים שמחזיקים ציוד לבדיקת 4 גזים (לדעתי בעיקר מקומות שמתמחים במערכות הזרקה), אבל בד"כ יותר פשוט לקפוץ למכון רישוי הקרוב.

אני מעריך שבהסתברות 99% הממיר סיים את חייו (בוודאי ובוודאי אם לא הוחלף בעבר), ממיר חלופי לפולו 97 עלה לי לפני כחמש שנים בסביבות 800 ש"ח כולל עבודה ולאחר מכן הרכב עבר טסטים בלי שום קומבינות עד שהרכב נמכר.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
מאור שלח אותך למכון כמובן לא בשביל לעשות טסט, אלא לערוך שוב בדיקת זיהום אויר בלבד, והפעם אולי כשהיא לא במסגרת הטסט תקבל בדיקה רצינית יותר עם תוצאות מהימנות.

אני מניח שיש גם מוסכים שמחזיקים ציוד לבדיקת 4 גזים, אבל בד"כ יותר פשוט לקפוץ למכון רישוי הקרוב.

אני מעריך שבהסתברות 99% הממיר סיים את חייו (בוודאי ובוודאי אם לא הוחלף בעבר), ממיר חלופי לפולו 97 עלה לי לפני כחמש שנים בסביבות 800 ש"ח כולל עבודה ולאחר מכן הרכב עבר טסטים בלי שום קומבינות עד שהרכב נמכר.

יש לך מקום להמליץ עליו להחלפת הממיר במידה וזה באמת הסיפור ?

• תוכן חדש...