Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה הביתה נספרסו ולעסק (עובדים ספקים וכו') עלית.

העלית משמעותית פחות טובות, אבל לא איזה משהוא רע.

קח בחשבון, קפסולות חליפיות דופקות מכונות של נספרסו (מנסיון אישי) והמעבדה של נספרסו יודעת ישר לזהות שהנזק נעשה משימוש בקפסולות לא מקוריות (שוב, מנסיון אישי) ובמידה ואתה בתקופת האחריות, היא עלולה להשלל.

בשוק יש הרבה מאוד קפסולות זבל שאחרי המון נסיון וטעימות אני יכול להגיד שהרוב המוחלט ממש על הפנים. זאת אפילו לא בעיה של הקפה, זאת בעיה של הקפסולות שהן לא אטומות.

אם אתה פותח חבילת קפסולות ויש בה ריח של קפה, זה אומר שנכנס חמצן לתוך הקפסולה והקפה מחומצן ומגעיל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנס? אנביביו לונגו של נספרסו הכי טובות שיש לנס לדעתי - יחסית חדשות(לפני שנתיים-שלוש בערך יצאו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מסכים עם בגירה שצריך להיזהר עם איזה קפסולות משתמשים כי חלקן עלולות לגרום נזק.

קפסולה שדורשת אפילו קצת יותר כוח מהרגיל לסגור את התא לא עוברת אצלי את השלב הראשון של המבחן...

מה שמוזר בקפסולות של עלית זה שחלקן קשות יותר מאחרות.

אינדונזיה (12) אוגנדה (13) ואגוזים למשל בסדר גמור, אבל את הנטולות קפאין למשל לא אנסה שוב כי הן קשות יותר משום מה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בבית אני שותה את הקפסולות של נספרסו, בעבודה קפסולות של לנדוור (והן טובות מאוד לדעתי, עולה לי 312 ש״ח ל-250 קפסולות)

פורסם
איך אתם שותים את התוצר של הקפסולות של עלית? טעמתי את כולם ויש להם טעם של קרטון

.

פעם הם היו זוועה. סירבתי לנסות שוב עד שחבר שבמקרה הוא גם בריסטה לשעבר וחתיכת סנוב קפה, שכנע אותי לתת להם הזדמנות שניה, וגיליתי שהם לא רעות בכלל היום.

הן קצת חלשות לטעמי אפילו ברמות הכי גבוהות 12/13 אבל הקפה טעים. ניסיתי הרבה קפסולות, והרבה לא אהבתי אבל לאף אחת מהן לא היה טעם של קרטון.

פורסם
פעם הם היו זוועה. סירבתי לנסות שוב עד שחבר שבמקרה הוא גם בריסטה לשעבר וחתיכת סנוב קפה, שכנע אותי לתת להם הזדמנות שניה, וגיליתי שהם לא רעות בכלל היום.

הן קצת חלשות לטעמי אפילו ברמות הכי גבוהות 12/13 אבל הקפה טעים. ניסיתי הרבה קפסולות, והרבה לא אהבתי אבל לאף אחת מהן לא היה טעם של קרטון.

חייב להודות שניסיתי אותם מזמן והם היו מגעילות בטירוף. אולי שינו משהו.

פורסם
אשמח שתעדכן את איך יצא לך קפוצ'ינו עם הקפסולות של לוואצ'ה.

אגב מחיפוש מהיר בגוגל לא כל כך מצאתי קפסולות לוואצ'ה תואמות מכונות נספרסו...

הקפסולה של לוואצה 10 אכזבה. אין לא את הטעם ולא את הארומה שמוכרות לי מהמכונה שלהם.

בהמשך אנסה את הקפסולות 8 ו- 6 ואם תהיה בשורה אעדכן, כי לטעמי הקפה שלהם, במכונה שלהם, טעים עשרות מונים מכל נספרסו.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
במשך כחודשיים אני שותה את הקפסולות של L'OR,

חייב לציין שמאוד הופתעתי מהטעם והארומה, וניסיתי הרבה סוגי תחליפים שלא התקרבו למקור של נספרסו.

המחיר לחבילה בודדת לא שווה(10 ״קפסולות ב20), יש תמיד מבצע של 3 ב50. מוכרים אותם רק בשופרסל.

נמכרות גם ברמי לוי, כרגע במבצע הכרות חבילה של 5 ב 5 ש"ח, החבילות של 10 בלי מבצע ב 16.

פורסם
איך עושים נס עם קפסולה? [emoji2]

שלושרבעי קפה רבע חלב - זה יוצא "קפה נס".

את זה עוד לא שמעתי, להשתמש במכונת קפסולות כדי לייצר נס קפה. השנמוך האולטימטיבי.

זה כמו לקנות רכב עם מנוע טורבו ולפרק לו את השבלול.

8)

פורסם

הוא בעצם מתכוון ל"אמריקנו עם חלב".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במשך כחודשיים אני שותה את הקפסולות של L'OR,

חייב לציין שמאוד הופתעתי מהטעם והארומה, וניסיתי הרבה סוגי תחליפים שלא התקרבו למקור של נספרסו.

המחיר לחבילה בודדת לא שווה(10 ״קפסולות ב20), יש תמיד מבצע של 3 ב50. מוכרים אותם רק בשופרסל.

האם מצאת אחד מהסוגים של הקפסולות של L'OR שמתאים להפוך?

הוא בעצם מתכוון ל"אמריקנו עם חלב".

למי אתה מתכוון?

בבית אני שותה את הקפסולות של נספרסו, בעבודה קפסולות של לנדוור (והן טובות מאוד לדעתי, עולה לי 312 ש״ח ל-250 קפסולות)

איך הלנדוור בניגוד לעלית ולנספרסו לדעתך?

פורסם

בהשוואה, לא בניגוד [emoji4]

תשמע, אין קפסולה ספציפית להפוך. זה די עניין של טעם וכמה חזק אתה אוהב את הקפה שלך. כל אחד משתמש בקפסולה/קפסולות אחרות להפוך כמו שאחד אוהב אספרסו מארפג׳יו והשני מקאזר...

עם כל הרצון הטוב רק אתה תוכל להחליט מה טעים לך. תנסה כמה ותחליט.

• תוכן חדש...