Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.electrophoto.co.il/site/productspec.asp?id=36

זאת המצלמה הכי טובה למחיר הזה

היא פשוט מצלמת באיכות שלא תאומן ,יש לחבר שלי כזאת ,הוא רכש אותה במחיר יותר יקר בזמנו

היא מצלמת פשוט נפלא

שים לב לטווח המחירים :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=10731

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

היחידה שיש בסמכותי להמליץ עליה (אבל תאמין לי שאני לא היחיד שממליץ עליה... זכתה בהרבה פרסים וכו'. ב cnet היא נבחרה לקומפקטית הטובה ביותר למשל...) היא minolta dimage xt.

היא מוציאה תמונות ממש טובות, יש לה זום 3x אופטי וכל הדברים שיכללו במצלמה איכותית.

אבל הקאץ' (הטוב) בה הוא שהיא מאוד מאוד מאוד קטנה ומאוד מאוד חמודה. הדבר שהכי מפציע בה הוא שאני לוקח אותה איתי כל יום לבית הספר (מקום שבו תוכלת החיים הממוצעת של כל גאדג'ט היא בערך 11 דקות) כבר במשך שנתיים והיא שרדה בלי שום בעיות. די מדהים יחסית למצלמה שנראית כל כך עדינה. כשאני קניתי אותה היא עלתה בערך 1400 ש"ח אבל עכשיו אני רואה שהמחיר צנח בהרבה.

מאוד מומלץ.

http://reviews.cnet.com/Minolta_Dimage_Xt/4505-6501_7-21248725.html

21248725-2-300-camera+on-1.gif

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ב-999 אתה יכול לקנות מצלמה של אולימפוס C-370

וכרטיס XD128 מתנה 3.2 מליון מגה פיקסל

אחלה מצלמה לא צריך יותר

פורסם

רצוי שתבדוק כמה דברים לפני שאתה מוציא את פינקס הצ'קים...

1. מהירות צילום. לרוב המצלמות הדיגיטליות יש השהיה בין הלחיצה עד "לתמונה". במצלמות מסויימות זה לוקח כמה שניות (אחרי הפוקוס האוטומטי כמובן)
  2. שמירה לכרטיס ומוכנות לתמונה הבאה. גם כאן, יש מצלמות שה לוקח להן כמה שניות עד שהן מועילות בטובן לתת לך לצלם את התמונה הבאה. דבר מרגיז ללא כל ספק!
  3. איך המחשב רואה את המצלמה. למשל, המצלמה שלי, קנון A70, אותה המחשב רואה כסורק (!), ולא כדיסק. ומכאן, אם אני צריך להסביר לך, אתה צריך דרייברים ותוכנה ש"תחלץ" את התמונות, אחת אחת (בצורה אוטומטית, אבל עדיין איטי ומעצבן). ז"א, אתה לא יכול לחבר את המצלמה לכל מחשב סתם ככה...
  4. מחיר של כ.זיכרון. יש כל מיני כרטיסים עם כל מיני מחירים. למשל אולימפוס מישתמשים באחלה כרטיסים, אבל הם יקרים. רוב המצלמות מישתמשות בקומפק פלש או SD... לי יש פוקט פיסי ולו מתאימים הכרטיסים האילו, כך שיש להם שימוש נוסף...
  5. טעינה, תראה האם המצלמה שלך תומכת בטעינה בתוך המצלמה, שלי לדוגמא לא. סתם היתפנקות...

גש לחנות צילום ובחן את המצלמות, אם תראה משהו שנראה לך טוב, תשווה עם עוד סוגים ותנסה ללחוץ על המוכר לצרף עוד זיכרון, או עוד בטריות ניטענות...

תתחדש!

גילי

בהצלחה!

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הוא לא יצטער על הקניה זה בטוח

אבל זה לא סדר גודל המחירים שהוא מחפש

הקנון עולה יותר משהו כמו 1400 בלי כרטיס נורמלי

תוסיף כרטיס עוד 150 שקל

והוא לא מקבל בקנון כל כך הרבה ששווא את המחיר

חוץ ממותג

פורסם

אני לא מזמן קניתי מצלמה - ניקון 4100 עלה לי 1050 ש"ח היא מעולה, קטנה מאוד 4 מ"פ- איכות תמונה מעולה!

בהשוואה לקאנון- היא מופעלת עם 2 סוללות והקאנון עם 4, לקאנון אין תאריך על התמונות ולניקון יש, בקיצור המצלמה האולטימטיבית במחיר הזה....

הכרטיס זיכרון לא יקר, מלא מצבי צילום קומפקטית מאוד.

וד"א- לקנות רק מיבואן הרשמי - קאנון - קרט, וניקון- הדר! (אני מאוד ממליץ על ניקון -איכות עדשה ללא תחרות, אם לא ניקון אז קאנון- למרות שאני לא כל כך אוהב אותם, ולא זבל כי אתה תצטער)

אם תרצה עוד פרטים אני אשמח לעזור.

פורסם
אני לא מזמן קניתי מצלמה - ניקון 4100 עלה לי 1050 ש"ח היא מעולה, קטנה מאוד 4 מ"פ- איכות תמונה מעולה!

בהשוואה לקאנון- היא מופעלת עם 2 סוללות והקאנון עם 4, לקאנון אין תאריך על התמונות ולניקון יש, בקיצור המצלמה האולטימטיבית במחיר הזה....

הכרטיס זיכרון לא יקר, מלא מצבי צילום קומפקטית מאוד.

וד"א- לקנות רק מיבואן הרשמי - קאנון - קרט, וניקון- הדר! (אני מאוד ממליץ על ניקון -איכות עדשה ללא תחרות, אם לא ניקון אז קאנון- למרות שאני לא כל כך אוהב אותם, ולא זבל כי אתה תצטער)

אם תרצה עוד פרטים אני אשמח לעזור.

הניקון היא אחת מהמצלמות הכי איטיות שראיתי בחיי...

חבר שלי קנה אחת חדשה, ודי התבעסתי להגיד לו שהיא ממש איטית בשמירה וכו' (תקרא את ההודעה שלי ממקודם ותבין טוב למה הכונה)...

חשוב לבדוק ולראות מה הכי נראה לך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חבר שלי קנה אחת חדשה, ודי התבעסתי להגיד לו שהיא ממש איטית בשמירה וכו' (תקרא את ההודעה שלי ממקודם ותבין טוב למה הכונה)...

גילי

אז איטית :roll: אפשר לחשוב

האיכות קובעת - ניקון ספצים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גילי

אני לא יודע מה חבר שלך קנה - שלי מהירה מאוד יחסית לקאנון- בדקתי והשוותי, אולי בגלל שהכרטיס זיכרון שלו איטי, אני קניתי את הסן דיסק הכי מהיר- שיבדוק את זה..

שוב מבחינת איכות עדשה הניקון הכי טובה- תקרא מאמרים באינטרנט , השוואות וכו'.

• תוכן חדש...