Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש בבעלותי Cadillac Cts 2005

הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המזגן על קור/חום יוצא אוויר מהמזגן רק דרך הפיתחי אוורור של המפשיר אדים ולא משנה באיזה מצב אני מגדיר את המזגן, אך יש לציין שהחום והקור עובדים כראוי.

הבנתי שישנם רכבים שהמזגן שלהם נשלט ע"י מערכת וואקום, שמעוברת דרכי צינורות גומי, ולכן עם הזמן הצינורות גומי מתקשים, ונשברים, ויש צורך להחליף אותם.

בקאדילק שלי לא הבחנתי במערכת וואקום, לכן אני דרוש לעזרתם.

פורסם

בס"ד

אתה מוזמן לשלוח לי את vin number בפרטי, במידת האפשר, יהיה ניתן לדעת, איך המדף הפנימי נשלט.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

אתה מוזמן לשלוח לי את vin number בפרטי, במידת האפשר, יהיה ניתן לדעת, איך המדף הפנימי נשלט.

שלחתי לך בהודעה פרטית,

אתה יכול לבדוק לי?

פורסם
בס"ד

שלחתי לך שוב הודעה פרטית, הפעם צילום של הרישיון

אשמח אם תוכל לעזור לי עם זה

פורסם

בס"ד

לא שכחתי אותך, אחינו..

ב"ה בל"נ, היום אסגור את הפינה.

פורסם

יכול להיות שסה"כ מדובר בבורר מצבים תקול? פיוז או חיווט\קונקטור?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בס"ד

בצילום התחתון, זה המדף שאחראי על פיזור האוויר בין הפתחים, הוא זה שככל הנראה תקוע.

• תוכן חדש...