Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש רכב בטווח 55K-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז יש לי תקציב של 55K-60K לרכב. בגדול השאיפה היא למצוא רכב שעומד ברוב הפרמטרים הבאים :

-רכב שנראה טוב

-ביטוח במחיר סביר(לעומת מכוניות כמו BMW , לקסוס וכו'..)

-טיפולים במחיר סביר.

-רכב שצורך באזור ה 1-13

-רק יד ראשונה

-רק מתחת ל 100K ק"מ

*בגדול אני לא מחפש רכבי מיני מאחר והן קטנות מידי לטעמי. מחפש רכב שיתאים לצעיר ללא משפחה ומצד שני שלא יהיה קטן וצפוף.

הרכבים שהתלבטתי ביניהם:

-יונדאי ולוסטר 2012/2013- חיפשתי את דגם העלית, הוא נראה טוב לטעמי(מודע לכך שהוא נותן ביצועים של משפחתית ממוצעת ולא מעבר לכך. המחיר שלו בטווח, הטיפולים והביטוח הם כמו של שאר דגמי יונדאי. לצערי לאחר חודשיים של חיפושים לא מצאתי את דגם העלית בתור יד 1 ומתחת ל 100KM. חסרונות : צריכת הדלק היא באזור 1-10.

-אלפא רומאו ג'ולייטה 2012/2013 - גם כן רכב שנראה טוב מאוד לטעמי, לעומת הולוסטר הביצועים שלו גם נחשבים לא רעים בכלל. החיסרון פה הוא כמובן עלויות הטיפול,אחזקה וביטוח. צריכה הדלק באזור ה 1-13 כך שבזה הוא עומד.

-הונדה סיוויק האצבאק הדגם הישן יותר (המראה של 2009-2012) - נראה טוב, עלויות אחזקה ממוצעות לחלוטין וחסכוני בדלק. לצערי לא מצאתי דגם ספורטיבי שהוא יד 1 ובק"מ נמוך.

-סקודה ראפיד 2013/2014 - נראית מצוין מבפנים כמו רוב דגמי סקודה,עלויות אחזקה ממוצעות לחלוטין וגם כן חסכונית. החיסרון היחיד שלה הוא שבעיצוב החיצוני שלה לא כל כך עפתי עליה.

אשמח לשמוע על עוד רכבים שנראה לכם שיהיו בסגנון של אלו שציינתי. אם יש לכם חסרונות/יתרונות/הצעות ...

פורסם

אתה יודע למה לא מצאת מה שאתה מחפש?

כי אתה קצת חי בסרט עם הדרישות שלך.

מה מומלץ לעשות:

קודם כל לחזור אל המציאות.

לאחר מכן להבין שיד שניה עם 130 ק"מ זה לא בהכרח רע.

ולאחר מכן להתחיל לבחון רכבים עפ"י מצבם האמיתי ולא עפ"י נתון מספרי שראית ביד2.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

V5

פורסם
אתה יודע למה לא מצאת מה שאתה מחפש?

כי אתה קצת חי בסרט עם הדרישות שלך.

מה מומלץ לעשות:

קודם כל לחזור אל המציאות.

לאחר מכן להבין שיד שניה עם 130 ק"מ זה לא בהכרח רע.

ולאחר מכן להתחיל לבחון רכבים עפ"י מצבם האמיתי ולא עפ"י נתון מספרי שראית ביד2.

לא אמרתי שקל למצוא רכב שעומד בסטנדרטים האלו. תסכים איתי שרכב שעבר יותר ידיים ונסע יותר ההסתברות שתיהיה לו תקלה גדלה ? כן, זה לגמרי תלוי אך טיפלו ברכב, אבל רכב שמחליף ידיים, כל אחד מטפל בדרך אחרת, נוהג אחרת (ובנינו אתה לא יכול לדעת אך נהגו על הרכב..). ובסופו של יום יש לזה השפעה על המחיר שבו אתה תמכור את הרכב.

פורסם

כן, אבל אני לא אומר לך עכשו לקנות רכב יד שמינית.

פשוט יותר לייחס משמעות למצבו של הרכב הספציפי ופחות לנתונים המספריים.

יצא לי לראות רכבים יד ראשונה שהיו גועל נפש ורכבים יד 4 שהיו פשוט נהדרים. ככה שכל דבר לגופו.

V5

פורסם
כן, אבל אני לא אומר לך עכשו לקנות רכב יד שמינית.

פשוט יותר לייחס משמעות למצבו של הרכב הספציפי ופחות לנתונים המספריים.

יצא לי לראות רכבים יד ראשונה שהיו גועל נפש ורכבים יד 4 שהיו פשוט נהדרים. ככה שכל דבר לגופו.

אין צל של ספק, מסכים איתך שצריך לייחס משמעות גם למצב הרכב. הנתונים היבשים כמו יד וק"מ פשוט מאפשרים לסנן בצורה טובה יותר כי אתה לא יכול לדעת הכול על אופן הטיפול והיחס לרכב.

בכל מקרה, אם יש לאנשים המלצות נוספות אשמח לשמוע

פורסם (נערך)

דווקא סיוויק יד ראשונה, פרטית ועם קילומטראז' עד 100 אלף ניתן למצוא בתקציב הזה.

יש אחת בת"א שנראית מושקעת.

את ראפיד הייתי מוריד מהרשימה, גם בגלל אמינות הגיר וגם בגלל ההרגשה של רכב זול בפנים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר ראשון, צא מאובססיית היד הראשונה. אתה באמת חושב שתמצא סיוויק מ-2009 יד ראשונה? באמת?!?

אין שום בעיה ברכב בן 5-6 שהוא יד שניה. העובדה שנהג מתחלף לא פוגעת ברכב (בהנחה שמדובר בנהגים סבירים, כמובן). מעבר לזה, גם רכב שהוא יד ראשונה יכול להיות רכב יחידי במשפחה עם 4 נהגים שונים, או אפילו כשיש רק נהג אחד, סגנון הנהיגה שלו יכול להשתנות עקב החלפת מקום עבודה או מקום מגורים. יד זה בסה"כ מספר שמודפס ברישיון, לא הרבה מעבר.

מעט מאוד אנשים מחזיקים היום רכב חדש ל-5-6 שנים. הסינון לפי יד ראשונה בלבד פוסל לך המון רכבים.

מעבר לזה, אם התקציב שלך מעט גמיש הייתי ממליץ בחום לחפש פוקוס מ-2016 (מנוע 1.5 טורבו, גיר פלנטרי). פרט לג'ולייטה, היא הרבה יותר טובה כמעט בכל האספקטים (פרט לחיסכון בדלק) משאר האלטרנטיבות.

אם התקציב לא גמיש, אתה יכול לקחת בחשבוו גם פיג'ו 308 מ-2014 והלאה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
דבר ראשון, צא מאובססיית היד הראשונה. אתה באמת חושב שתמצא סיוויק מ-2009 יד ראשונה? באמת?!?

אין שום בעיה ברכב בן 5-6 שהוא יד שניה. העובדה שנהג מתחלף לא פוגעת ברכב (בהנחה שמדובר בנהגים סבירים, כמובן). מעבר לזה, גם רכב שהוא יד ראשונה יכול להיות רכב יחידי במשפחה עם 4 נהגים שונים, או אפילו כשיש רק נהג אחד, סגנון הנהיגה שלו יכול להשתנות עקב החלפת מקום עבודה או מקום מגורים. יד זה בסה"כ מספר שמודפס ברישיון, לא הרבה מעבר.

מעט מאוד אנשים מחזיקים היום רכב חדש ל-5-6 שנים. הסינון לפי יד ראשונה בלבד פוסל לך המון רכבים.

מעבר לזה, אם התקציב שלך מעט גמיש הייתי ממליץ בחום לחפש פוקוס מ-2016 (מנוע 1.5 טורבו, גיר פלנטרי). פרט לג'ולייטה, היא הרבה יותר טובה כמעט בכל האספקטים (פרט לחיסכון בדלק) משאר האלטרנטיבות.

אם התקציב לא גמיש, אתה יכול לקחת בחשבוו גם פיג'ו 308 מ-2014 והלאה.

קודם כל המון תודה !.

מבחינת התקציב, אני לא יכול לחרוג מה 60K. מה דעתך על ניסאן קאשקאי שנת 2013 ?

פורסם
דווקא סיוויק יד ראשונה, פרטית ועם קילומטראז' עד 100 אלף ניתן למצוא בתקציב הזה.

יש אחת בת"א שנראית מושקעת.

את ראפיד הייתי מוריד מהרשימה, גם בגלל אמינות הגיר וגם בגלל ההרגשה של רכב זול בפנים.

יש לך עוד פרטים לגביה ?

פורסם

סתם חיפוש מהיר ביד 2 לפי הקריטריונים שלך.

במקומך הייתי בודק את הרכב. המודעה כתובה קצת מוזר, אבל אולי זה בשביל להבריח את מי שמתקשר ומציע: "אני בא עכשיו עם 30 אלף מזומן".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סתם חיפוש מהיר ביד 2 לפי הקריטריונים שלך.

במקומך הייתי בודק את הרכב. המודעה כתובה קצת מוזר, אבל אולי זה בשביל להבריח את מי שמתקשר ומציע: "אני בא עכשיו עם 30 אלף מזומן".

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4Gallery.php?AreaID=&ModelID=84&SubModelID=&FromYear=2012&UntilYear=2014&Auto=&fromPrice=&untilPrice=60000&multiSearch=1&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=100000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info=&PriceOnly=1

לא מצאתי, יכול לשלוח לינק ?

פורסם

בתקציב כזה או אולי אם תוסיף כמה אלפים בודדים, אתה יכול לרכוש רכב חדש מהסוכנות - אם אתה יכול להתגמש על רכב ידני אתה יכול להוציא סופר מיני חדשה. יש עכשיו ימי מכירות בצ'מפיון ומאמין שיתגמשו. יש גם אנשים שקנו רכבי DACIA חדשים בתקציב הזה. בתקציב שלך אתה גם יכול לקנות רכב מיני אוטומטי חדש 2018 כמו ניסאן מיקרה לדוגמה או יונדאי I10 בתוספת קטנה. (לא הבנתי למה אתה צריך רכב גדול ומשפחתי...), לדעתי זה עדיף מרכבי יד שניה משפחתיים עם 130K קילומטר.

פורסם
בתקציב כזה או אולי אם תוסיף כמה אלפים בודדים, אתה יכול לרכוש רכב חדש מהסוכנות - אם אתה יכול להתגמש על רכב ידני אתה יכול להוציא סופר מיני חדשה. יש עכשיו ימי מכירות בצ'מפיון ומאמין שיתגמשו. יש גם אנשים שקנו רכבי DACIA חדשים בתקציב הזה. בתקציב שלך אתה גם יכול לקנות רכב מיני אוטומטי חדש 2018 כמו ניסאן מיקרה לדוגמה או יונדאי I10 בתוספת קטנה. (לא הבנתי למה אתה צריך רכב גדול ומשפחתי...), לדעתי זה עדיף מרכבי יד שניה משפחתיים עם 130K קילומטר.

אני נגד קניית רכב חדש מאחר ואתה מאבד בשנים הראשונות כמעט חצי משוויו. (אבל זה לדיון אחר כבר..)

בלי קשר, אני לא ממש עף על כל רכבי המיני.

פורסם

כמו שרשמו - כדאי לבדוק גם יד 1-2- ואפשר למצוא עד 100 ק"מ, לא להילחץ.

בד"כ הרכבים הללו שניים במשפחה - כך כי הנסועה סבירה.

אצלנו יש שני רכבים, ה אלפא וה וולסטר שנים 12-13 - עם 35-60 אלף ק"מ.

והם מתאימים וישארו :wink: אצלנו.. הם בחירה מעניינת ולדעתי טובה.

ראה דיונים

א - אפשר חוות דעת על אלפא רומאו גוליטה 1400 170 כ"ס?

ב - יונדאי ולוסטר 2013

ג - סיכום שנה ו-8 עם יונדאי וולוסטר ידנית - מי שטורח בערב שבת, לא מתאכזב בשבת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...